TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 1.9.2019 mennessä TERVEYDENHOITAJAN tehtävä

Haemme äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvolatyöhön sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon työhön suuntautunutta terveydenhoitajaa, joka on innostunut ja motivoitunut kehittämään lasten, nuorten ja perheiden palveluja entistäkin paremmiksi. Työssä tarvitaan hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta, joustavuutta ja muutoskyvykkyyttä. 

Ensisijainen sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Siun soten pohjoisella alueella (Lieksa, Juuka, Nurmes, Valtimo). Tehtävään kuuluu perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolan sekä mahdollisesti myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tehtäviä sekä muita mahdollisia tehtäviä. 

Kelpoisuusvaatimuksena on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan työkokemus vastuualueellemme kuuluvista työtehtävistä. Edellytämme Sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Työssä tarvitaan ajokorttia ja toivotaan mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Työ edellyttää matkustamista ja liikkumista eri toimipisteissä. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). 

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Pia Suvivuo, pia.suvivuo@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti. 

Joensuussa 12.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: