Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

JOULU 2023: Ylähovin tehostettu palveluasuminen, Hyvinkää

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 04.10.2023, 15:00
  • Suljettu 07.12.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

JOULU 2023: Ylähovin tehostettu palveluasuminen, Hyvinkää

Tule meille Hyvinkään Ylähoviin jouluntekijäksi!

Joulu alkaa jo marraskuussa, ja kiireisintä aikaa on joulukuun päivinä. Työvuoroja on tarjolla aamu- että iltavuoroissa niin arkena, kuin viikonloppuisin. Jos olet huolellinen ja positiivisella asenteella varustettu hoitotyön osaaja, joka tekee työtä suurella sydämellä, olet etsimämme osaaja. 

Tarvitsemme talvi- ja joululomien ajaksi työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin. Sovitaan yhdessä minkä ajan voit työskennellä meillä.

Ylähovi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyvinkäällä. Toiminnan keskiössä on asukkaan mielekäs arki ja asukaslähtöinen hoitotyö. Päivään kuuluu hoitotyön lisäksi ulkoilua, toiminnallisia hetkiä ja yhdessäoloa. Panostamme asukkaan hyvään ja laadukkaaseen arkeen. 

Meillä Ylähovissa tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Asukaspaikkoja on 19.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös  lähi- ja sairaanhoitaja opiskelijat, joilla on suoritettuna: lähihoitaja 120 op ja sairaanhoitaja 140 op. Edellytämme valittavilta hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. 

Voit kysyä rohkeasti lisätietoja esihenkilöltä tai vastaavalta sairaanhoitajalta. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk (LH) ja sairaanhoitajilla 3022,23 e/kk. Puuttuva tutkinto on -5%

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.