Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle sekä Heinävedelle Etelä-Savoon. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7000 sote-alan ammattilaista.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 26.2.2018 mennessä

Työterveyshoitajan tehtävä / Terveys- ja sairaanhoitopalvelut / Työterveyshuolto, eteläinen palvelualue

Työterveyshoitaja vastaa sopimusasiakkaiden työterveyshuollon ennaltaehkäisevien ja työterveyspainotteisten sairaanhoidon palvelujen tuottamisesta ja työterveysyhteistyöstä. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan moniammatillisella työotteella.

Keskeistä tehtävässä on perehtyneisyys hyvään työterveyshuoltokäytäntöön ja sen toteuttamiseen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä toiminnan arviointi- ja kehittämistaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun terveydenhoitajan tutkinto ja vähintään 15 op laajuinen työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus.

Tehtävä sijoittuu eteläiselle palvelualueelle ja toimipiste tehtävässä aloitettaessa on Kitee. Työssä edellytetään liikkumista eri toimipisteiden välillä.

Tehtävä täytetään 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Arja Janhonen puh. 040 105 0404 ja palveluesimies Eija Salminen puh. 050 420 3050

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 14.2.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi