Euro-Hydro Oy

Tekninen myyjä -Euro-Hydro Oy Karkkila

  • Sijainti Karkkila
  • Julkaistu 03.10.2022, 15:00
  • Suljettu 18.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen myyjä -Euro-Hydro Oy Karkkila

ETOLA-yhtiöihin kuuluvan Euro-Hydro Oy:n toimialana on voitelu/kiertovoitelu yksiköiden valmistus teollisuuteen, hydrauliikkatuotteiden maahantuonti, valmistus, myynti sekä tuotteiden huolto, korjaus ja varaosamyynti. Yritys sijaitsee Karkkilassa. Liikevaihto on 4M €. Lisätietoa www.euro-hydro.fi.

Etsimme vahvistukseksi

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Euro-Hydroon Karkkilaan

Työ pitää sisällään mm. myynti- ja ostotyötä, asiakaspalvelutehtäviä, letkuasennelmien tekoa, komponenttien varastokeräilyä sekä teknistä neuvontaa. 

Asiakaskuntamme koostuu niin yritys- kuin yksityisasiakkaista. Asiakkaamme arvostavat asiantuntevaa palvelua ja ongelmanratkaisukykyä, joita toivomme hakijoilta löytyvän.

Hakijoilta toivomme teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta. Aiempi kokemus vastaavasta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. 

Arvostamme aktiivista, oma-aloitteista ja positiivista asennetta työntekoon sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.  

Toiveemme on, että kasvat ja kehityt haasteiden mukaan. Vastaavasti jos jo omaat vankan kokemustaustan, saat meiltä haasteellisen sekä monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, johon pystyt itse vaikuttamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin toimitusjohtaja Jenni Nyman puh. 040 751 9046.

ETOLA- yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on n. 520M € ja henkilöstömäärä 1600. Lisätietoa www.etola.fi

Osaamisalue: