Älä vain hae meille töihin, vaan 

TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA

Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa. 

Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!

Siun sotessa on haettavana 15.9.2019 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, Radiologia

Toivotamme Sinut tervetulleeksi töihin Joensuuhun radiologian osastolle keskussairaalan kuvantamiskeskukseen! Meille toiminnan ja työntekijöiden osaamisen kehittäminen on tärkeää. Radiologialla työskennellään huippuosaajien kanssa ajanmukaisissa tiloissa. Käytössämme on uudenaikaiset laitteet. Ylilääkäri toimii säteilyturvavastaavana. 

Meillä halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukena on yhteen hiileen puhaltava ja opetusmyönteinen tiimimme. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Haemme nyt osaavaan joukkoomme radiologian ylilääkäriä!

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys radiologialta. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä. 

Kysy lisätietoja: kuvantamiskeskuksen palvelupäällikkö Hannele Räisänen hannele.raisanen@siunsote.fi p. 013 330 3799 ja radiologian osastonylilääkäri Matti Turtiainen matti.j.turtiainen@siunsote.fi p. 013 330 3993

Jätä sähköinen hakemus. 

Joensuussa 13.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: