Tuotannon työntekijäksi Ylihärmään

Tuotantomme on hyvässä vauhdissa ja haemme tälle vuodelle lisäkasvua! Tämän vuoksi haemme tuotannon työntekijöitä Ylihärmän ovi- ja ikkunatehtaalle sekä vakituisiin että määräaikaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alaltamme, sillä koulutamme sinut tehtäviin. Tuotantotilamme ovat nykyaikaiset ja työtehtävät liittyvät ikkunoiden ja ovien sekä lasinjalostuksen eri tuotantovaiheisiin.

Työ on pääosin kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoro), osin kolmivuorotyötä. Vuorot vaihtuvat viikoittain. Työtehtävät ovat kokopäiväisiä ja ajoittuvat arkipäiville.

Odotamme Sinulta oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä valmiutta vuorotyön tekemiseen.

Hae näitä tehtäviämme viimeistään 13.6.2021 mennessä Haku-painikkeen avulla. Haastattelemme hakijoita osin jo hakuaikana.

______________________________________

 

Det är bra fart på i vår produktion och vi siktar mot ytterligare tillväxt detta år!

Vi söker nu produktionsarbetare till vår dörr- och fönsterfabrik i Ylihärmä. Det finns både fasta och tidsbundna heltidsanställningar inom tillverkning av fönster och dörrar samt tjänster på vår glasbearbetningslinje att söka.

Vi förutsätter ingen tidigare erfarenhet från branschen, vi skolar in dig i uppgifterna.

Arbetet sker på vardagar- huvudsakligen i två skift, delvis i tre skift. Skiften byts veckovis.

Vi förväntar oss att du är självgående, motiverad  och beredd att arbeta i skift.

Lämna in din ansökan senast den 13 juni 2021. Vi kommer att intervjua sökande delvis redan under ansökningsperioden.

 

Osaamisalue:

Skaala

Skaala on osa IFN-konsernia, joka on Euroopan johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Skaala tunnetaan toimialan edelläkävijänä ja sen avainlipputuotteet ovat alan ehdotonta huippua. Toimintaa ohjaavat vahvat arvot ja yrityksessä vaalitaan kulttuuria, jossa rohkeus ja määrätietoisuus ovat keskiössä.