Haemme SKF Muurameen

EHS-päällikköä

(Environment, Health and Safety Manager)

 

vastaamaan voiteluliiketoiminnan ympäristö, työterveys ja työturvallisuuden kehittämisestä Suomessa. Etsimme henkilöä, jolla on kykyä kehittää EHS-toimintatapojamme teollisessa ympäristössä liiketoimintalähtöisesti. Vastaat ympäristö, työterveys ja työturvallisuuden osa-alueiden toimenpiteiden koordinoinnista ja teet yhteistyötä SKF:n kansainvälisten EHS-toimintojen kanssa. Sinulla on mielellään vähintään AMK-tasoinen koulutus ja muutaman vuoden kokemus ympäristö, työterveys ja työturvallisuuden parista. Laatuosaamisen luemme eduksi. Tehtävä edellyttää suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Tiedusteluihin vastaa Personnel Groupin Hannu Järvimäki (puh. 0503670862)

Lisätietoja tehtävästä antaa SKF Muuramen paikallisjohtaja Tuomo Helminen (puh. 0400272570) seuraavina ajankohtina: 23.8. klo 13-14 ja 26.8. klo 9-10.

Katso koko tehtävänkuvaus personnel.fi tai skf.fi/ura -sivuilta.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 1.9.2019 oheisen hakupainikkeen kautta.

SKF

Osaamisalue:

SKF

SKF tunnetaan huippuosaamisestaan, joka jakautuu useaan osa-alueeseen, joista esimerkkinä laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoossa.

Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimusja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun.

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasvaja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin.

Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle.

www.skf.fi