Autot kehittyvät kovaa vauhtia, haluamme että automyyntimme ja asiakaskohtaamisemme uudistuvat samassa tahdissa, siksi käynnistämme yhdessä ŠKODA-tehtaan ja jälleenmyyjiemme kanssa jo toisen kehitys- ja koulutusohjelman, johon haemme:

UUDEN AJAN ŠKODA-MYYJÄKSI HALUAVIA

henkilöitä, jotka ovat enemmän kiinnostuneita ihmisistä kuin autoista.

 

Mikäli seuraava kuvaus tuntuu tutulta, olet etsimämme henkilö:

  • Nautit siitä, että saat tehdä töitä asiakkaidemme kanssa
  • Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa, innostavaa ja palkitsevaa
  • Hallitset digitaalisuuden ja sen hyödyntäminen on sinulle luontevaa
  • Olet perusopinnot jo suorittanut
  • Olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt tavoitehakuisessa ympäristössä
  • Ymmärrät mihin autoala on menossa ja olet mielelläsi mukana sen kehityksessä
  • Kokemusta autoalasta sen sijaan et välttämättä tarvitse

Palkkaamme oppisopimuskoulutukseen yhteensä 15–20 työuran alkuvaiheessa olevaa henkilöä, jotka käyvät läpi noin vuoden mittaisen tavoitteellisen ja systemaattisen ohjelman, jonka päätteeksi koulutetut ovat sertifioituja ŠKODA-myyjiä. Ohjelman jälkeen kaikilla on kädessään myös toimialan ammattitutkinto. Koulutusryhmä aloittaa lokakuussa 2019.

Jokainen ohjelmaan tuleva tekee töitä jälleenmyyjämme liikkeessä samalla kun oppii uutta ja kehittyy vahvaksi automyynnin osaajaksi. Oppisopimusohjelman ajalta maksetaan palkkaa. Valtakunnallisen koulutusohjelman piiriin tuleville voimme tarjota kiinnostavan työ ja koulutusympäristön vahvasti kehittyvän merkkimme sekä laajan ja laadukkaan mallistomme parissa.

”ŠKODA on maailman kolmanneksi vanhin, yli 120 vuotiaan historian omaava autovalmistaja, joka juuri nyt elää vahvaa kehitysvaihetta. Teknologiamme uudistuvat ja mallistomme on kattava ja huippunykyaikainen. Suomessa olemme kolmen myydyimmän automerkin joukossa jo seitsemättä vuotta peräkkäin.

Markkinaosuutemme on 2000-luvulla lähes viisinkertaistunut ollen nyt jo yli 10 %. Varmistaaksemme Škodan menestyksen myös tulevaisuudessa, tarvitsemme joukkoomme lisää vahvoja tulevaisuuden osaajia.”

Helkama-Auton myynti- ja kenttäjohtaja Kimmo Vainio

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, mene osoitteeseen skoda.fi/trainee, katso paikkakunnat ja täytä hakemus 8.9.2019 mennessä.

Lisätietoja kehitys- ja koulutusohjelmasta antaa:
Peter Åhman, Promira Consulting Oy
Puhelin: 0500 527001 (soittoaika 5.9. klo 16.00–17.00)
peter.ahman@promira.fi

skoda.fi

 

Osaamisalue: