Sähköalan ammattilainen!

 

Haemme Kokkolan toimipisteeseen

sähkötarvikemyyjää

 

vastaamaan ensi sijassa asiakaspalvelusta ja myynnistä noutomyymälässämme. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä tuntemusta sähkötarvikkeista. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Kari Katajisto p. 050 568 3542.

Hae tehtävään viimeistään 3.12. oheisen hakupainikkeen kautta.

SLO Oy

Osaamisalue:

SLO Oy

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Olemme osa Sonepar-konsernia, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.