Incar Oy

Autolasipalveluiden ammattilainen, Helsinki (Mall of Tripla)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.04.2024, 10:20
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Autolasipalveluiden ammattilainen, Helsinki (Mall of Tripla)

HAEMME AUTOLASIPALVELUIDEN TYÖNJOHTAJAA JA AUTOLASIALAN AMMATTILAISIA INCARIN UUDEN AJAN TOIMIPISTEESEEN KAUPPAKESKUS MALL OF TRIPLAAN. 

InCar tuo palvelunsa lähemmäs asiakkaiden arkea kun uusiin remontoituihin yli 1500 neliömetrin tiloihin Helsingin kauppakeskus Mall of Triplaan avataan InCarin autopalveluiden keskittymä. Autolasipalveluiden saavutettavuus ja vaivattomuus nousevat uudelle tasolle tässä toimipisteessä, joka sijaitsee liikenteellisesti keskeisellä paikalla Helsingin Pasilassa. Triplaan on helppo tulla niin henkilöautolla, bussilla, junalla kuin raitiovaunullakin.

Avaamme kevään aikana Triplaan ensimmäisessä vaiheessa autolasi-, autopesu- ja rengaspalvelut. Nyt etsimme tähän uuden ajan lasipalvelupisteeseemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä autolasipalveluiden ammattilaisia. Teemme toimipisteessämme tuuli- ja muiden lasipintojen korjaukset, vaihdot sekä kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS) kalibroinnit. Varustamme toimipisteen  uusimmilla laitteistoilla ja työvälineillä. Käytämme lasikorjauksissa ja -vaihdoissa vain ensiluokkaisia johtavien valmistajien materiaaleja ja tarvikkeita. Triplan toimipisteessä meillä on myös tasokkaat henkilöstö- ja sosiaalitilat.

Asiakaskokemus Mall of Triplassa nousee uudelle tasolle, kun asiakas voi ympäri vuoden tuoda autonsa lämpimään pysäköintihalliin ja jatkaa loistavien julkisten kulkuvälineyhteyksien ansiosta eteenpäin tai jäädä odotusajaksi Triplan monipuolisiin palveluihin.

Autolasialan ammattilaisen tehtävästä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään omia kädentaitojasi tuulilasin vaihtojen ja korjausten parissa, toisaalta yhdistämään perinteiseen käsityöhön nykyaikaisen autoteknologian mukanaan tuomaa monipuolisuutta.

Tuulilasien vaihdossa autokannan uudistumisen myötä tärkeäksi osa-alueeksi on noussut kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS advanced driver assistance systems) ts. erilaisten kamera- ja tunnistinjärjestelmien kalibrointi, joka suoritetaankin pääkaupunkiseudulla jopa kolmeen autoon neljästä. Me olemme InCarissa panostaneet vahvasti kalibrointeihin maailman johtavien laitevalmistajien laitteiden ja koulutusten myötä.

Toivomme sinulta

  • työsi jäljestä säteilee ammattiylpeys ja kädentaito, jonka asiakas voi ottaa ilolla vastaan
  • olet jo päässyt käyttämään osaamistasi lasinvaihto- ja korjaustöiden parissa ja tiedät kuinka hyödyntää sitä toiminnassamme
  • mikäli kalibroinnit ja muu diagnostiikka ovat sinua lähellä, meillä InCarissa on mahdollisuus kouluttautua näissä myös pidemmälle ja vaativimpiin diagnostiikkatöihin
  • työssäsi on tärkeää laadukas asiakaspalvelu, yhdessä tekeminen ja tuloksellisuus
  • aitoa halua toimia asiakaslupauksemme ”Asiakkaan mielenrauha aina päällimmäisenä mielessä” mukaisesti
  • halua vaikuttaa omalla positiivisella toiminnallasi tiimin mahdollisuuksiin saavuttaa asiakaskokemuksen tavoitteet
  • voimassa olevaa ajokorttia ja suomen kielen taitoa

Toivomme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pian – avaamme Triplan lasipalvelut heti, kun lasipalveluiden tiimi on koottu.

Työssä InCarilla

Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä- ja virkistysedun, laadukkaat työvälineet sekä korkeatasoisen työterveyshuollon. InCar huolehtii työntekijöistään tapaturmavakuuttamalla heidät sekä työpäivän aikana että vapaa-ajalla.

Seuraavaksi

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 30.4.2024 alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja saat soittamalla lasiliiketoiminnan kehityspäällikölle, Heiko Laubach, p. 050 568 8219

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

Arvokasta yhteispeliä InCarissa – InCar  ja Työntekijätarinat – InCar

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme toimialan osaamisen edelläkävijä ja Suomen johtava vauriokorjaamoketju. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen ja yrittäjähenkinen työyhteisömme, jossa yli 400 työntekijäämme saavat loistaa yksilöllisten vahvuuksiensa kautta yli 40 toimipisteessä ja 26 paikkakunnalla Suomessa. Ketjumme kasvaa vuonna 2024 edelleen ja kesän aikana avaamme uudet vauriokorjaamot mm. Keravalle ja Turkuun!

Osaamisalue: