Nurmijärven kunta

Perhepäivähoitaja

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 31.05.2023, 14:00
  • Suljettu 21.06.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Perhepäivähoitaja

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijä? 

Etsimme omassa kodissaan työskentelevää perhepäivähoitajaa,   ensisijaisesti Klaukkalan-Röykän alueelle.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Perhepäivähoitajan työtehtäviin kuuluu hoitajan kotona toteutettava varhaiskasvatus. Tärkeässä roolissa on kodinomaisuus, jossa hoito, kasvatus ja oppiminen tapahtuvat pienessä ryhmässä. Hoitajalla voi olla yhtä aikaa hoidossa yhteensä neljä lasta. Lisäksi ryhmään voidaan sijoittaa iltapäiväksi esiopetusikäinen tai koululainen. 

Merkityksellinen työ kutsuu sinua!

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi varhaiskasvatuksesta ja halua työskennellä osana perhepäivähoidon tiimiä.  Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, sensitiivisyyttä sekä kehittävää työotetta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Rajamäki 16.6.2023 saakka 040 317 2260 etunimi.sukunmi@nurmijarvi.fi

Kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan tehtävään on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle sopiva koulutus. (Varhaiskasvatuslaki 540/2018).

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. 

Tehtäväkohtainen palkka on  1998,86 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Hakuaika päättyy 21.6.2023 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä varhaiskasvatuspäivä!

Osaamisalue: