Etsimme kokenutta

MOOTTORIPYÖRÄMEKAANIKKOA

 

Snellman Motosport on Beta ja Kymco ajoneuvojen virallinen maahantuoja jonka lisäksi huoltoedustuksiimme kuuluu mm. Suzuki, Yamaha, Polaris ajoneuvot.

Huollamme mopot, skootterit, moottoripyörät, mönkijät, perämoottorit ja moottorikelkat . Työnkuvaan kuuluu myös uusien ajoneuvojen kasaamista sekä varustelua.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta mekaanikkoa/asentajaa joka hallitsee perushuoltojen (öljynvaihdot, määrä-aikais-/kausihuollot, rengastyöt, keulahuollot) lisäksi myös moottoriremontit sekä perus sähkötyöt.

Toivomme, että omaat perus ATK taidot ja osaat perehdytyksen kautta käyttää hyväksi sähköisiä työkaluja (varaosaohjelmat, sähköiset korjaamokäsikirjat, meidän toiminnanohjausjärjestelmä)

Osaat työskennelle itsenäisesti sekä rauhallisesti myös paineen alla ja ymmärrät, että alallamme on sesonkivaihtelua.

Tarjoamme rennon ja joustavan työilmapiirin, vaihtelevan työnkuvan ja hyvät työkalut työn tekemiseen sekä mahdollisuuden ottaa ja kantaa myös vastuuta perheyrityksessämme.

Ota rohkeasti yhteyttä vaikkakaan et kaikilta osin sopisi toivomuksiimme niin keskustellaan lisää!

Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti puhelimitse arkisin 9–18 numeroon 0400 422 298 (Harry Snellman), mutta voit lähettää myös vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse oheisen hakupainikkeen kautta.

Snellman Motosport

 

 

Osaamisalue: