Sofita Oy

Psykologeja perheneuvolaan

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 05.03.2023, 0:00
  • Suljettu 03.04.2023, 23:59

Psykologeja perheneuvolaan

Psykologiksi Sofitalle?

 

Haemme Keski-Suomeen

psykologeja

perheneuvolaan

 

Etsimme uudenlaisista työmuodoista ja -tavoista kiinnostuneita psykologeja. Työkokemuksesi voi olla jo kattava ja kiinnostuksen kohteesi vakiintuneet tai saatat vielä pohtia omaa suuntaasi ja olla kehittyvä, uusille kokemuksille avoin psykologi.

Tällä hetkellä haemme Keski-Suomeen psykologeja perheneuvolaan. Työnkuva on monipuolinen keskittyen niin kasvatuksen sekä vanhemmuuden tukemisen teemoihin että lapsen tunne-elämän tukemiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia kiinnostustasi vastaavassa asiantuntijatyössä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään vahvuuksiasi. Tarjoamme säännöllistä kokeneen psykologin konsultaatiomahdollisuutta, mentorointia sekä säännöllisen työnohjauksen. Toivomme sinun olevan avoin uusille kokemuksille, halukas oppimaan uutta ja kehittymään ammatillisesti.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä, myönteistä asennetta sekä aktiivista työotetta. Sofitan kanssa yhteistyössä suunniteltu työ voi hyvinvointialueen tilanteesta sekä sinun toiveestasi ja elämäntilanteestasi riippuen olla kokoaikatyötä, osa-aikatyötä tai tuntityötä. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön. Voit toiveidesi mukaan toimia palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Tiimimme huolehtii kattavasta perehdytyksestäsi ja saat kokoaikaisesti saatavilla olevan tuen työskentelyllesi.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan, vahvan tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (559/1994). Voit olla myös loppuvaiheen psykologian opiskelija, jolla on tutkintoon sisältyvä psykologiharjoittelu suoritettuna.

Lisätietoja työmahdollisuuksista
noora.halonen@sofita.fi | p. 040 628 1593

www.sofita.fi

Osaamisalue: