Soite

Avoin hakemus – Terveydenhoitaja äitiys- ja lastenneuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 17.03.2023, 12:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avoin hakemus – Terveydenhoitaja äitiys- ja lastenneuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

 

Kokkolan, Lestijokilaakson ja Perhonjokilaakson äitiys- ja lasten neuvola sekä opiskelu- ja kouluterveydenhuolto

Haemme terveydenhoitajia lyhyt- ja pidempiaikaisiin sijaisuuksiin

Meillä on tarjolla mielenkiintoista, monipuolista ja merkityksellistä työtä eri ikäisten lasten, nuorten ja perheiden parissa erilaisissa työyhteisöissäOdotamme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös kykyä tehdä yhteistyötä tiimin ja verkoston jäsenenä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Työ on päivätyötä.

Avointa toimea/sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus. Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä.  Soiten työntekijöillä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.  Mikäli työ jatkuu 12 kk aikana vähintään 3 kk ajn, edellytetään rikosrekisteriotteen toimittamista (Lisätietoja Oikeusrekisterikeskus.fi).

Lisätietoja antaa neuvolapalveluiden osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo, 044 730 7971
Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon osastonhoitaja/vastuualuejohtaja Anu Vähärautio, 040 804 3360

 

Kokkola 14.3.2023

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

 

Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle.

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Osaamisalue: