Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana pe 5.11.2021 klo 12 mennessä 

JOHTAVAN PSYKOLOGIN VIRKA

Meillä psykologeilla on paljon annettavaa!

Tule johtamaan, suunnittelemaan ja kehittämään psykologipalveluita Keski-Pohjanmaalle kuntayhtymä Soiteen. Kuntayhtymä Soitessa terveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut on jo valmiiksi integroitu samaan organisaatioon matkalla kohti hyvinvointialueita. Psykologit Soitessa kuuluvat henkilöstöhallinnollisesti omaan Psykologipalveluiden yksikköön, tällä hetkellä vakansseja on johtavan psykologin vakanssin lisäksi 28. Kun kiinnostuit, kysele lisää tehtävästä!

Pätevyysvaatimuksena johtavan psykologin virkaan on laillistetun psykologin pätevyys (272/2005). Kokemus johtamistehtävistä ja laaja-alainen kokemus psykologina toimimisesta katsotaan eduksi.

Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kuntayhtymän oman psykologien palkkausohjelman mukaan.

Virkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat . Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Ennen viran vastaanottamista hakijan tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualuejohtaja Minna Lönnbäck, minna.lonnback@soite.fi, puh. 044 7809442 sekä va johtava psykologi Päivi Häggblom, paivi.haggblom@soite.fi, puh. 044 7232 362.

Kokkolassa 5.10.2021

 

KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Osaamisalue: