Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA (yötyö), Nurmijärven kuntoutuskeskus

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 08.02.2024, 12:00
  • Suljettu 22.02.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA (yötyö), Nurmijärven kuntoutuskeskus

Hei yöihminen! Haemme ensisijaisesti yötyöhön painottuvaan tehtävään sairaanhoitajaa – tuo osaamisesi meille! 

Nurmijärven Kiljavalla sijaitsevassa Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä. Tutustu tarkemmin Kuntoutuskeskuksen toimintaan esitteen kautta. Avaa esite kotisivuille tästä. 

Työ on monipuolista sairaanhoitajan työtä ja nyt haemme akuuttiin tarpeeseen yövuoroihin painottuviin vuoroihin tekijää. 

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisestä innostuneet työyhteisöt. Me Kuntoutuskeskuksessa rakennamme toimintamallia sekä työkulttuuria koko ajan entistä enemmän itse- ja yhteisöohjautuvaksi, jossa tiimit työskentelevät yhdessä ja esihenkilöt ovat työssä tukena ja apuna.

Sinulle kuuluu työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus. Kuntoutuskeskus sijaitsee lähellä isoja valta- sekä moottoriteitä. Hyvinkäältä hurautat meille autolla vajaassa puolessa tunnissa ja Nurmijärven kirkonkylältä 10 minuutissa. Pääkaupunkiseudulta liikut bussilla melkein työpaikan pihaan asti.

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja Sinulla on hyvä suomen kielentaito. Me tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen, osaavan työyhteisön, missä työntekijät tukevat toisiaan sekä pääsevät osallistumaan toiminnan kehittämiseen. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme myös opiskelijat sijaisuuksiin

Mikäli haluat kuulla lisää, ole rohkeasti yhteydessä esihenkilöihin: Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi ja Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  •  Räätälöidään kanssasi sinun näköinen työsuhde. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Tutustu myös meidän työsuhde-etuihin (mm. EPassi 200e, työterveyshuolto) ja näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Hakuaika päättyy 22.2.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.