Soite

LÄÄKINTÄLAITEMEKAANIKON TOIMI

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 29.07.2022, 13:00
  • Suljettu 01.09.2022, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄÄKINTÄLAITEMEKAANIKON TOIMI

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 1.9.2022 klo 12 mennessä

LÄÄKINTÄLAITEMEKAANIKON TOIMI

 

Lääkintälaitemekaanikko toimii Soiten teknisissä palveluissa lääkintätekniikan tiimin tärkeänä jäsenenä. Tehtävässä toimit mm. lääkintälaitteiden ja sähkökäyttöisten apuvälineiden huolto, korjaus ja ylläpito tehtävissä. Lääkintälaitemekaanikon työtehtävissä tarvitset hyvän ongelman-ratkaisukyvyn, sekä teknisten laitteiden toimintaperiaatteiden ymmärtämisen lisäksi mm. hyviä tietoteknisiä taitoja, ruuvimeisseliä, työntömittaa, erilaisia mittalaitteita ja joskus jopa iskupo-rakonetta. Pääasiallinen työtehtävien suorituspaikka on Kokkolassa sairaalanmäellä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on automaatio-, ICT-asentaja tai muu vastaava tekniikanalan tutkinto, sekä vähintään vuoden työkokemus alan töistä.

Arvostamme kokemusta sähkö- ja teleteknisten laitteiden huollosta tai muusta vastaavasta tekniikan alan ylläpito tai korjaustöistä. Jos olet vastuuntuntoinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, valmis uuden oppimiseen, vaikka englanniksi kuultuna niin olet erittäin tervetullut tiimimme jäseneksi.

Paikka täytetään sopimuksen mukaan ja on vakinainen.

Virkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV.

Ennen toimen täyttämistä hakijan tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juho-Pekka Orjala puh. 040-653 4392 tai tekninen johtaja Pekka Nevanperä puh. 040-653 4307.

Kokkolassa 28.7.2022

Juho-Pekka Orjala
huoltopäällikkö

Osaamisalue: ,