Soite

Lähihoitajan sijaisuus/kesätyö Mäntyvintissä

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 04.05.2023, 13:00
  • Suljettu 01.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitajan sijaisuus/kesätyö Mäntyvintissä

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella Soitessa on haettavana 1.6.2023 klo 12.00 mennessä vammaispalveluiden toimialueella 

Lähihoitajan sijaisuus /kesätyö 

Mäntyvintin asumispalveluyksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista erityistä tukea tarvitseville, kehitysvammaisille henkilöille. Toimintayksikön tilat sijaitsevat Kokkolan kaupungin keskustan läheisyydessä, mahdollistaen asukkaiden omaehtoista liikkumista ja osallisuutta, lähellä sijaitsevien palvelujen ja eri vapaa-ajan toimintojen saavuttamisessa.

Lähihoitajan sijaisuus on vammaistenpalveluiden asumispalvelujen palvelualueella, Mäntyvintin asumispalveluyksikössä, monipuolisissa asiakastyön työtehtävissä.

Asumispalveluyksikön lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat asukkaiden arjen tukeminen ja ohjaaminen sekä erilaiset hoidolliset työtehtävät. Ohjaustyössä korostuu asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen. Arvostamme käytännön kokemusta kehitysvammatyöstä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, joustavuutta sekä suunnitelmallista työotetta. Lähihoitaja toimii osana asumisyksikön tiimityötä ja yhteistyössä asiakkaan sekä hänen lähi- ja viranomaisverkostojensa kanssa. Työ sisältää myös kolmivuorotyötä.

Lähihoitajan sijaisuuteen kelpoisuusehtona on lähihoitaja tai vastaava aikaisempi sosiaali-ja terveydenhuollon koulutus tai laillistettu sosionomi tai sairaanhoitaja. Kesälomien sijaisuuksissa otamme huomioon myös alan opiskelijat. Sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat –sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Ennen sijaisuuden täyttämistä hakijan tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.  Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja antaa palveluesimies Tarja Lahnalampi puh. 040 804 2404, tarja.lahnalampi@soite.fi 

Kokkolassa 3.5.2023

 

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Osaamisalue: