Soite

Osastonhoitajan sijaisuus, Tunkkarin yleislääketieteen osasto ja kotisairaala

  • Sijainti Veteli
  • Julkaistu 16.05.2023, 13:00
  • Suljettu 11.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osastonhoitajan sijaisuus, Tunkkarin yleislääketieteen osasto ja kotisairaala

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa yleislääketieteen sairaalapalveluiden ja geriatrian palvelualueella on haettavana 11.6.2023 klo 12.00 mennessä

OSASTONHOITAJAN SIJAISUUS

Sijaisuuden tämänhetkinen sijoituspaikka on Tunkkarin yleislääketieteen osasto ja kotisairaala

Osastonhoitaja vastaa yksikkönsä asianmukaisesta, sujuvasta, taloudellisesta ja laadukkaasta toiminnasta sekä henkilöstöhallinnosta. Yksikkö toimii opetusyksikkönä. Osasto toimii ns. hybridiyksikkönä, joka tuottaa ympärivuorokautista osastohoitoa sekä kotisairaalan tuottamana Perhonjokilaakson alueelle sairaalahoitoa koteihin. Yleislääketieteen osasto palvelee koko Keski-Pohjanmaan hyvinvointialuetta. Osastolla on 20 potilaspaikkaa. Pääosa potilaista on hoidon porrastuksen mukaisia akuuttihoidon seuranta-, tutkimus- sekä jatkohoidossa olevia potilaita, jotka tarvitsevat yleislääketieteen hoitoa.

Tehtävään soveltuva alempi/ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys, taikka alan ammattikorkeakoulu/aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Hakijalta edellytetään kykyä työskennellä tiimityössä, kehittämismyönteisyyttä, muutosvalmiutta ja sitoutumista työhön. Työkokemus sekä laitos- että avohuollon puolella tukee tehtävässä toimimista. Tuore kokemus ja näyttö muutosjohtamisesta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Kunta Sote-sopimuksen mukaan.

Sijaisuus alkaa 31.7.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.11.2023. Osastonhoitajan virka vapautuu 1.12.2023 eläköitymisen myötä. Virka laitetaan auki syksyn 2023 aikana.

Sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV.  Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto-ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. Sijaisuudessa on koeaika.

Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Marita Hakala puh. 044 7809653, email: marita.hakala@soite.fi ja toimialuejohtaja Ritva Jämsä puh. 044 7307901, email: ritva.jamsa@soite.fi

Osaamisalue: