Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 27.10.2021 klo 12 mennessä

PSYKOLOGIN VIRANSIJAISUUS lastentautien ja –neurologian poliklinikalla 31.3.2022 saakka

Haemme psykologia viransijaisuuteen lastentautien ja lastenneurologian yksikköön. 

Työnkuvaasi kuuluvat neuropsykologisesti orientoituneet tutkimukset ja mielenkiintosi mukaan myös somaattisesti sairaiden lasten arvio- ja tukikäynnit. Tukenasi on samaa työtä tekevä psykologikollega, säännöllinen neuropsykologinen työnohjaus, viikoittaiset tiimipalaverit ja moniammatillinen yhteistyö. Meillä lastentaudeilla psykologityötä tehdään työaikajärjestelyiden suhteen joustavasti ja osittainen etätyö on myös mahdollisuus.

Lisäksi psykologit Soitessa kuuluvat Perheiden palveluiden toimialueella omaan psykologipalveluiden yksikköön, jota johtaa psykologi, ja jossa on tarjolla lähes 30 eri sovellusalueilla työskentelevän psykologin kollegiaalinen tuki. Sijaisuuden jälkeen mahdollisuudet jatkaa työtä psykologina Soitessa ovat erittäin hyvät.

Pätevyysvaatimuksena viransijaisuuteen on laillistetun psykologin pätevyys (272/2005). Arvostamme työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa sekä ruotsin kielen taitoa, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätön edellytys. Myös loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset huomioidaan. 

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä kuntayhtymän oman psykologien palkkausohjelman mukaan. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Määräaikainen viransijaisuus täytetään mahdollisimman pian.

Viransijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV.   Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Viransijaisuudessa noudatetaan KVTES:n mukaista koeaikaa. Viransijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). 

Lisätietoja tehtävästä antaa va. johtava psykologi Päivi Häggblom, puh. 044 7232 362 ja psykologi Mari Hyyppä, puh. 040-6534335. Sähköposti: nimi.etunimi@soite.fi.

Kokkolassa 5.10.2021

 

KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Osaamisalue: