Soite

Sairaanhoitajan sijaisuus Kannuksen yleislääketieteen osasto ja kotisairaala

  • Sijainti Kannus
  • Julkaistu 30.05.2023, 13:00
  • Suljettu 22.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitajan sijaisuus Kannuksen yleislääketieteen osasto ja kotisairaala

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella Soitessa, Kannuksen yleislääketieteen osasto ja kotisairaalassa on haettavana 22.6.23 klo 12.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN SIJAISUUS 31.12.2023 SAAKKA

Tämänhetkinen sijoituspaikka on Kannuksen kotisairaala, joka tarjoaa palveluita Lestijokilaakson alueelle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työ moniammatillisessa työyhteisössä. Kotisairaala tuo sairaalatasoista hoitoa potilaan kotiin tai kodinomaiseen yksikköön. Potilaalla voi olla tarve suonensisäiseen antibioottihoitoon, nesteytys- tai ravitsemushoitoon, punasolutipukseen, kivunhoitoon, palliatiiviseen- tai saattohoitoon, haavanhoitoon tai hän tarvitsee tukea esimerkiksi leikkauksen jälkeen sairaalajaksolta kotiutuessaan. Kotisairaala toimii hybridiosastona yleislääketieteen osaston kanssa. Tehtävä sisältää työskentelyn kotisairaalassa ja tarvittaessa yleislääketieteen osastolla. Työ on kaksivuorotyötä. 

Arvostamme hoitoalan työkokemusta, potilaslähtöistä ja kuntouttavaa työskentelytapaa sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä avoimuutta muutoksille ja toiminnan kehittämiselle. Meillä työskennellessä tärkeitä ovat paineensietokyky, hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Pätevyysvaatimuksena sijaisuuteen on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Sote sopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Työhön sisältyy opetusvelvollisuus.

Tehtävän toteuttaminen edellyttää ajokorttia. Mahdollisuus on käyttää työnantajan autoa. 

Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto– ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun. 

Lisätietoja antavat: vs. osastonhoitaja, vastuualuejohtaja Pauliina Styrman pauliina.styrman@soite.fi 040 8042903, apulaisosastonhoitaja Tiina Mäkelä tiina.makela@soite.fi 040 804 2133, palvelualuejohtaja Marita Hakala marita.hakala@soite.fi 044 7809653

 

Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle. 

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Osaamisalue: