Soite

Suuhygienistin toimi Kannuksen hammashoitolassa

  • Sijainti Kannus
  • Julkaistu 30.05.2023, 13:00
  • Suljettu 22.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suuhygienistin toimi Kannuksen hammashoitolassa

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella Jokilaaksojen suun terveydenhuollossa on haettavana 22.6.2023 klo 12.00 mennessä 

SUUHYGIENISTIN TOIMI
Kannuksen hammashoitola Kannus

Kelpoisuusehtona suuhygienistin toimeen on laillistetun suuhygienistin pätevyys. Myös keväällä 2023 valmistuvat suuhygienistit voivat hakea tointa. 

Soite tarjoaa hyvinvointialueella monipuolisia ja laadukkaita suunterveydenhuollon palveluja. Tarjoamme erittäin monipuolisen ja innostavan työkentän, sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan tuen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä ajanmukaiset laitteet ja välineet. Toimimme opetusterveyskeskuksena.

Haemme joustavaa, yhteistyökykyistä ja positiivisen asenteen omaavaa työntekijää. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä vahvaa kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Aiempi työkokemus sekä toisen kotimaisen kielen taito katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttö ovat edellytyksenä, koska suuhygienistin työhön kuuluu myös ennaltaehkäisevä työ valistuksineen mm. Jokilaaksojen kouluilla

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Käytössä on myös hoitohenkilökunnan paikallinen sopimus toimenpidepalkkioista.

Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja. Ennen valinnan vahvistamista hakijan tulee esittää hyvinvointialueen työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudesta. Koeaika on kuusi kuukautta. 

Lisätietoja antaa                    
Vastuualuejohtaja Paula Varila, paula.varila@soite.fi, puh. 040 8045138 ja johtava hammaslääkäri Pekka Korhonen, pekka.korhonen@soite.fi, puh. 040 804 4220. 

 

Kokkolassa 30.5.2023

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

 

Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle.

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Osaamisalue: