Soite

Terveydenhoitajan sijaisuus Pajalan neuvolassa 30.11.23 saakka

  • Sijainti Kaustinen
  • Julkaistu 24.05.2023, 13:00
  • Suljettu 08.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveydenhoitajan sijaisuus Pajalan neuvolassa 30.11.23 saakka

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa on haettavana 8.6.2023 klo 12.00 mennessä


Terveydenhoitajan sijaisuus Pajalan neuvolassa 30.11.23 saakka

Haemme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista terveydenhoitajaa terveydenhoitajan sijaisuuteen Pajalan neuvolaan.

Terveydenhoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu äitiys- ja lastenneuvolan määräaikaistarkastukset.

Terveydenhoitajan työlle on luonteenomaista perheiden parissa tehtävä itsenäinen työ, sekä monipuolinen verkostotyöskentely eri toimijoiden kanssa.

Tehtävään sisältyy myös ehkäisyneuvolatoimintaa ja joukkoseulontojen ottamista.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä myönteistä asennetta perheiden haastavien tilanteiden kohtaamiseen.

Arvostamme positiivisen työilmapiirin edistämistä ja työn sisällön kehittämistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

 

 

Meillä pääset osaksi määrätietoista tiimiä tärkeän ennaltaehkäisevän työn parissa! Voimme tarjota sinulle kannustavan työympäristön, mahdollisuuden oman työn suunnitteluun sekä mukavat työkaverit. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja olemme tukenasi. Soitessa on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaisena, sillä panostamme osaamisen kehittämiseen ja koulutukseen. Halutessasi voit liittyä myös Soiten henkilökuntayhdistykseen, jolloin saat mukavia etuja vapaa-aikaan. Työnantajan puolesta saat toki myös mm. ePassi-etuuden. Palkkaus on Sote-sopimuksen ja Soiten palkkaohjelman mukainen.

Kelpoisuutena on laillistettu terveydenhoitajan tutkinto.

Kokemus neuvolatyöstä katsotaan eduksi.

Kerro itsestäsi hakemuksessa ja liitä mukaan CV:si. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

 

Lisätiedot & yhteydenotot:

Neuvolapalveluiden osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo, puh. 044-7307971
Vastuualuejohtaja neuvolapalvelut, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto Anu Vähärautio, puh. 040-8065791
 
 

Tietoa Soitesta

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää Keski-Pohjanmaalla laaja-alaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut sekä pelastuspalvelut maakunnan 68 000 asukkaalle. Lisäksi tarjoamme erikoissairaanhoidon päivystykselliset palvelut Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa n. 200 000 lähialueen asukkaalle.

Työllistämme runsaat 4 000 henkilöä sekä yli 300 sivutoimista palokuntalaista. Työhyvinvointikyselyyn vastanneista 76 % suosittelee Soitea työnantajana. Kun oma porukka voi hyvin, pystymme paremmin palvelemaan niitä, jotka apua tarvitsevat – siksi työntekijöiden hyvinvointi on meille kunnia-asia.

”Hyvin voimme” on lupaus arvosta, jonka haluamme välittää työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Se on tavoite ja asenne, johon yhdessä pyrimme eri tavoin. Työntekijälle lupaus näyttäytyy vahvana ammattiylpeytenä ja yhteen hiileen puhaltamisena – se on työhyvinvointia ja hyvää arkea työssä.

Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Osaamisalue: