A-Katsastus Oy

Kesätyöntekijä

  • Sijainti Pedersöre
  • Julkaistu 03.02.2023, 8:00
  • Suljettu 17.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyöntekijä

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut sekä autotarvikkeiden myynnin. A-Katsastus Groupilla on noin 900 työntekijää yli 150:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com

Haemme nyt Pedersöreen määräaikaiseen työsuhteeseen

Kesätyöntekijää

Etsimme kesätyöntekijäksi katsastusmaksujen vastaanottajaa. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja myyntityö sujuu sinulta luontevasti, osana ammattitaitoasi.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta. Kokemus ajokorttien lupapalveluista tai ajoneuvojen rekisteröinneistä katsotaan eduksi tehtävässä. Sujuva suomen ja ruotsin kielentaito on edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa – kotimaisessa konsernissa sekä kehitysmyönteisen työyhteisön tuen ja kattavat henkilöstöedut. Pääset osaksi tiimiä, jossa asioista päätetään yhdessä ja jokaisen mielipiteellä on merkitystä.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 29.5.-25.8.2023 väliselle ajalle. Määräaikaisuuden kestosta voidaan myös sopia erikseen. Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Kenneth Skog, kenneth.skog@a-katsastus.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.4.2023  oheisen linkin kautta.

Osaamisalue: