Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja konfuusio-osastolle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 21.04.2023, 13:00
  • Suljettu 08.05.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja konfuusio-osastolle

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Katriinan sairaala/ Osasto 7
Katriinankuja 4 , 01760 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hei sinä reipas ja innostunut Lähihoitaja! Olisitko juuri sinä sopiva täydentämään iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa työtiimiämme Katriinan sairaalan osastolla 7?

Osasto on 17-paikkainen kuntoutusosasto, jossa hoidetaan eri syistä sekavuudesta kärsiviä potilaita. Sekavuuden syynä voi olla muistisairaus, neurologinen sairaus, infektio tai päihteiden käyttö. Osastolla on käytössä omahoitajamalli, jossa potilaalla on omahoitaja, joka toteuttaa potilaan kokonaisvaltaista hoitoa moniammatillisessa työryhmässä. 

Lähihoitajan työnkuva on laaja sisältäen potilaan perushoidon lisäksi esim. lääkehoitoa, moniammatillista yhteistyötä sekä aktiivista yhteydenpitoa potilaan omaisiin/läheisiin.

Moniammatillisessa tiimissä toimimista edesauttavat hyvät sosiaaliset taitosi. Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta ja kehittämismyönteistä otetta hoitotyöhön ja kykyä toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Voit olla urasi alussa oleva tai jo enemmän kokemusta omaava, meillä pääset oppimaan uutta ja käyttämään hyväksi jo kertynyttä osaamistasi monipuolisesti.

Tarjoamme työntekijöillemme tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Sen avulla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Osaamisestasi pidetään huolta säännöllisten, vähintään viikoittaisten täydennyskoulutusmahdollisuuksien avulla. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Osastomme sijaitsee idyllisessä Katriinan sairaalassa, keskellä kauniita maalaismaisemia. Toimitilamme ovat vasta uusitut ja mahdollistavat sujuvan työskentelyn. Sairaalan pihalla on runsaasti maksuttomia pysäköintimahdollisuuksia henkilökunnallemme.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 15.05.2023 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: jaksotyö, kolmivuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja
Järvinen, Laura
0503121990 
laura.jarvinen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: