Seinäjoen kaupunki

2 maaseutupäällikön virkaa

  • Sijainti Lapua
  • Julkaistu 27.08.2023, 0:00
  • Suljettu 12.09.2023, 23:59

2 maaseutupäällikön virkaa

Seinäjoen maaseututoimessa on haettavana

2 maaseutupäällikön

virkaa

 

Haemme kahta (2) maaseutupäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen Lapuan ja Ylistaron toimipisteisiin, aloitus sopimuksen mukaan.

Seinäjoen kaupungin maaseutuyksikön yhteistoiminta-alueella hoidetaan kuntien järjestettäväksi määrätyt lakisääteiset maaseutuhallinnon tehtävät ja palvelut, joista keskeisimpiä ovat maatalouden tukijärjestelmiin liittyvät maksajavirastosopimuksen mukaiset tehtävät sekä riistavahinkoihin, hukkakauralakiin, peruslohkorekisteriin ja eläintenpitäjärekisteriin liittyvät tehtävät. Myös valmiussuunnitelmat maa- ja metsätalousministeriön toimialalla kuuluvat maaseutupäällikön tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva luonnonvara-alan korkeakoulututkinto. Lisäksi eduksi katsotaan kokemusta vastaavista tehtävistä ja työssä tarvittavien ohjelmien, kuten tukisovelluksen, eläintenpitäjärekisterin ja sähköisen asianhallinnan ja -arkiston käytön hallintaa sekä maaseutuelinkeinoviranomaistoiminnassa tarvittavaa lainsäädännön tuntemusta.

Arvostamme vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Työ edellyttää aktiivista muutos-kehittämisvalmiutta sähköisen asioinnin hallinnassa ja asiakaspalvelussa.

Luemme eduksi ammatillisen osaamisen sekä hyvät yhteistyö-, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot.

HAKEMUKSET: 12.9.2023 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta (työavain 594468).

LISÄTIETOJA: www.seinajoki.fi/tyopaikat

Osaamisalue: