SOS-lapsikyläsäätiö

Ammatillinen tukihenkilö, Satakunnan hyvinvointialue

  • Sijainti Kaarina
  • Julkaistu 07.06.2023, 14:25
  • Suljettu 01.07.2023, 8:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ammatillinen tukihenkilö, Satakunnan hyvinvointialue

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Toimintamme ja palveluvalikoimamme kasvaessa haemme SOS-Lapsikylään 

AMMATILLISIA TUKIHENKILÖITÄ

tuntityöhön Satakunnan hyvinvointialueelle.

Tietoa tehtävästä

Työ on ammatillista tukityötä ja pitää sisällään mm. läksyissä auttamista sekä harrastuksissa mukana olemista. Tehtävässä on mahdollista toimia joustavasti ammatillisena tukihenkilönä yhdelle lapselle/nuorelle tai mahdollisesti useammalle oman tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan. Ammatillisena tukihenkilönä voi toimia joustavasti oman päätyön lisäksi, lisäopintojen aikana tai muuten erilaisissa elämäntilanteissa. Tukityötä tehdään tarpeen mukaan erilaisina sovittuina ajankohtina myös ilta-aikaan ja työ voi olla myös päivä- ja/tai viikonlopputyötä.

Ammatillinen tukihenkilö saa työhönsä tukea avopalveluiden palveluvastaavalta, jonka kanssa toimintaa suunnitellaan ja kehitetään yhdessä.

Mitä me haemme? 

Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden varhaisen tuen palveluista ja/tai lastensuojelutyöstä. Työ on hyvin omatoimista ja itseohjautuvaa, joten odotamme sinulta kykyä johtaa omaa työskentelyäsi. Odotamme sinulta myös avointa asennetta. Ajokortti on työn luonteen vuoksi eduksi työssä.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työtehtävän. Pääset osaksi yli 250 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä. Saat työtovereiksesi työstään innostuneita eri alan ammattilaisia. Työtäsi tukevat sekä esihenkilösi että oma työtiimisi. 

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsikylän johtaja Sari Carlsson p. 040 522 2015 ja palveluvastaava Mira Mäkelä p. 040 522 2017. Hae tehtävää 30.6.2023 mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=443. Hakulomake löytyy sivun alareunasta. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana,  joten toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan. 

 

 

 

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: