SOS-lapsikyläsäätiö

Lahjoittajakokemuksen sitouttaja, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.05.2023, 16:10
  • Suljettu 20.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lahjoittajakokemuksen sitouttaja, Helsinki

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme SOS-Lapsikylään

LAHJOITTAJAKOKEMUKSEN SITOUTTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen tuntityöhön.

Tietoa tehtävästä

Lahjoittajakokemuksen sitouttajana pääset puolustamaan lapsen oikeuksia ja tukemaan heidän perheitään. Työ koostuu nykyisille ja tuleville lahjoittajille soittamisesta. Tavoitteenasi on tehdä vaikuttavaa varainhankintaa ja asiakaspalvelua, hankkien uusia tukijoita ja varmistaen, että nykyiset tukijamme saavat mahdollisimman hyvän kokemuksen kanssamme asioimisesta. Työ painottuu varainhankintaan.

Työ sopii esimerkiksi opiskelujen oheen joustavien työaikojen ansiosta tai halutessasi pääasialliseksi työksesi. Työsuhde on määräaikainen, vähintään kolme kuukautta ja korkeintaan vuoden 2023 loppuun. Sinun on mahdollista työskennellä joustavasti etänä tai toimistollamme Helsingin Vallilassa. Toivomme mahdollisuutta käydä toimistollamme noin kerran kuukaudessa.

Mitä me haemme?

Odotamme sinulta sitoutumista järjestömme arvoihin sekä kokemusta varainhankinnasta, asiakaspalvelusta tai myynnistä. Sinulla on aktiivinen ja itseohjautuva työote ja tuot omalla ammattitaidollasi arvokkaan lisän kehittyvään työyhteisöömme. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä halun kehittyä työssäsi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta sitoutua vähintään kolmen kuukauden työsuhteeseen. 

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, vastuullisen ja innostavan työn uudistuvassa ja kasvavassa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä, jossa työn keskiössä on aina lapsen paras. Työmme laatu on meille tärkeää, ja panostamme siihen myös johtamisessa ja perehdytyksessä. Saat kilpailukykyisen palkan 15,00 e / tunti. 

Työvuorot voidaan sopia joustavasti toiveittesi mukaan arkipäiville klo 10 ja 18 välille, esimerkiksi 4-6 tunnin vuoroissa, 3-5 kertaa viikossa. 

Lisätietoja:

Lisätietoa tehtävästä antaa Lahjoittajakokemuksen vastaava Jaakko Klemettilä, jaakko.klemettila@sos-lapsikyla.fi , p. 044 757 0595 (ma-pe klo 12-15). Hae tehtävää 19.6. mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=439. Toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

 

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: