Jyväskylän SOS-Lapsikylä on toiminut vuodesta 1964 Vaajakoskella Haapaniemessä. Samoissa tiloissa toimii edelleen 7-paikkainen nuorisokoti. Toisena keskeisenä palveluna tarjoamme ympärivuorokautista perheterapeuttista perhekuntoutusta. SOS-Lapsikylässä meneillään olevan tukiperhetoiminnan kasvuprojektin myötä tavoitteenamme on lisätä tukiperhetoimintaa myös Jyväskylässä.

Mitä haemme?

Haemme sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan tukiperhetoiminnasta sekä perheterapeuttisen perhekuntoutuksen sosiaalityöstä. 

Sosiaalityöntekijänä vastaat lapsikylän sosiaalityöstä ja tuot sosiaalityön asiantuntemuksesi moniammatilliseen tiimiin. Työskentelet myös lasten ja heidän läheistensä kanssa lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa. Vastuullasi on yhteistyö lasten asioissa kuntien ja muiden verkostojen kanssa. 

SOS-Lapsikylässä sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet samalla osa valtakunnallisen organisaation moniammatillista asiantuntijatiimiä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävä edellyttää sosiaalityöntekijän pätevyyttä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä kokemusta lastensuojelun sijaishuollosta. Odotamme sinulta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä verkostotyön taitoja.

Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työtehtävän. Pääset osaksi lähes 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä. Saat työtovereiksesi työstään innostuneita, eri alan ammattilaisia. SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella hyvään työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Saat työhösi vahvan tuen esimieheltäsi ja valtakunnallisesta organisaatiosta sekä työnohjauksesta.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsikylän johtaja Mari Tirkkonen, p. 044 761 4190, tai sähköpostitse mari.tirkkonen@sos-lapsikyla.fi.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. 

SOS-Lapsikylä on savuton työpaikka.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Osaamisalue: