SOS-lapsikyläsäätiö

Tarvittaessa töihin kutsuttavia ohjaajia, perhekuntoutus Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 23.05.2022, 14:30
  • Suljettu 22.09.2022, 8:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tarvittaessa töihin kutsuttavia ohjaajia, perhekuntoutus Jyväskylä

Mitä haemme?

Oletko sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinnon suorittanut tai alan opiskelija? Oletko kiinnostunut perheiden kanssa tehtävästä työstä? Kiinnostaako lastensuojelutyö sinua? 

Haemme Jyväskylän perhekuntoutusyksikköömme tarvittaessa töihin kutsuttavia ohjaajia lyhytkestoisiin sijaisuuksiin. Ohjaajana toimit tiiviissä suhteessa perheeseen ja sen jokaiseen jäseneen sekä elät mukana kuntoutusperheen arjessa. Työskentelyn tavoitteena on luoda luottamuksellinen yhteistyösuhde. Työskentelymme lähtökohtina ovat läpinäkyvyys, asiakaslähtöisyys ja dialogisuus.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa, mutta myös alan opiskelijat huomioidaanOlet oma-aloitteinen ja joustava, ja sinulla on kokemusta lasten, nuorten ja/tai perheiden kanssa tehtävästä työstä. Toivomme sinulta lisäksi rohkeutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä kykyä dialogiseen työotteeseen. Työ on kolmivuorotyötä ja työn luonteen vuoksi on tärkeää, että sinulla on ajokortti ja valmius ajaa autoa. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Perhekuntoutuksessamme toimii moniammatillinen tiimi, jonka jäsenet ja esihenkilö tukevat toistensa onnistumista. Jos elämäntilanteeseesi sopii tehdä lyhyitä sijaisuuksia ja olet kiinnostunut työstä maineikkaassa ja perinteikkäässä, mutta uudistuvassa  järjestössä, hae tehtävää mahdollisimman pian! 

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa perhekuntoutuksen va. palveluvastaava Kirsi-Mari Hietala, p. 044 761 4135 tai kirsi-mari.hietala@sos-lapsikyla.fi. Hae tehtävää verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

 

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org

Osaamisalue: