SOS-lapsikyläsäätiö

Viestinnän harjoittelija, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.05.2023, 14:15
  • Suljettu 05.06.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Viestinnän harjoittelija, Helsinki

Rohkeus | Sitoutuminen | Luottamus | Vaikuttavuus | Vastuullisuus

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme joukkoomme

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

 

Tietoa tehtävästä 

Haemme viestinnän tiimiimme harjoittelijaa. Monipuolisessa ja merkityksellisessä tehtävässä pääset kertomaan erityisesti ehkäisevän työmme monipuolisuudesta ja vaikuttavuudesta eri sidosryhmillemme.  

Työssäsi osallistut päivittäisen viestintämme suunnitteluun ja toteuttamiseen pääosin ulkoisissa viestintäkanavissamme. Työn pääpaino on sosiaalisen median ja verkkosivujen sisältöjen sekä graafisen tuotannon parissa. Työtehtäviisi kuuluvat osallistuminen sosiaalisen median kanavien ylläpitoon ja moderointiin sekä monipuolinen sisällöntuotanto. 

Työhösi kuuluu myös muita viestinnän avustavia tehtäviä, joita voidaan räätälöidä oman mielenkiintosi mukaan. 

Mitä haemme? 

Edellytämme kykyä kirjoittaa sujuvia tekstejä ja silmää kiinnostaville kuville ja videoille. Arvostamme kokemusta sosiaalisen median tilien hallinnoimisesta ja julkaisujärjestelmien käytöstä. Lisäksi toivomme, että sinulla on osaamista kuvien ja videoiden tuottamisesta ja hyödyntämisestä viestinnässä. Graafisten suunnitteluohjelmien hallinta (esim. Canva) on iso plussa.  

Työssä tarvitset organisointikykyä, digitaitoja ja tiimityötaitoja. Ennen kaikkea toivomme löytävämme harjoittelijan, jolla on halu oppia uutta ja tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja rohkeasti. Työkielemme on suomi, mutta kansainvälisenä järjestönä saatat toisinaan tarvita sisällöntuotantotehtävissä myös englannin osaamista. 

Haemme ensisijaisesti viestinnän alan opiskelijaa tai opiskelijaa, joka on opiskellut viestintää olennaisena osana tutkintoaan. Etusijalla ovat opintojensa loppuvaiheessa olevat tai vastavalmistuneet hakijat. Harjoittelun kesto on 6 kk syyskuun alusta helmikuun 2024 loppuun.

Tulet osaksi tavoitteellista ja innostunutta viestinnän ammattilaisten tiimiä. SOS-Lapsikylässä tehtävämme on auttaa lapsia ja nuoria kasvamaan mahdollisuuksiensa mittoihin ja tämän tavoitteen tukeminen ohjaa myös viestintätiimin työtä.

Työtä tehdään lähityönä toimistollamme Helsingin Vallilassa tai työtilanteen mukaan sovitusti etätyönä. 

Lisätietoja:  

Hae tehtävää viimeistään su 4.6.2023 verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=436 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Anni Romu (ti 30.5. klo 13-14 ja pe 2.6. klo 9-10), p. 040 570 8298, anni.romu@sos-lapsikyla.fi 

SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962, ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. 

sos-lapsikyla.fi | Twitter | LinkedIn | Facebook

Matkalla mahdollisuuksien mittoihin.

Osaamisalue: