Tuusulan kunta

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 24.08.2022, 9:00
  • Suljettu 08.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori

Tuusula – Elämisen taidetta!

Tuusula haluaa olla edelläkävijä osallisuuden edistämisessä ja uutta Tuusulaa tehdään yhdessä tuusulalaisten kanssa. Edistämme tuusulalaisten hyvinvointia kaikessa toiminnassamme.

Haemme Tuusulan kunnan hyte- ja osallisuustiimiin osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattorina huolehdit hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yhteistyöstä kunnan eri toimialueiden, muiden toimijoiden sekä alueellisten toimijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu hyvinvointisuunnitelman toteutuksen ja seurannan koordinointi sekä toimintaympäristön muutosten seuranta ja analysointi hyte-vaikutusten kannalta. Koordinaattorina toimit hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan, neuvostojen (IKNE, VANE, LaNuPe) ja hyte-ryhmän valmistelijan ja sihteerin tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu myös mm. järjestöyhteistyö, tilojen yhteiskäyttö osana palveluverkon uudistusta sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämistä ja fasilitointia.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta hyte-työn koordinoinnista ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme järjestökentän tuntemusta ja kokemusta verkostojohtamisesta sekä osallistavien menetelmien käytännön osaamista. Toivomme oma-aloitteista työotetta, hyviä yhteistyö-, organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallitsemista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3509,41 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Oletko etsimämme henkilö?

Lisätietoja tehtävästä antaa: kehittämispäällikkö Heidi Hagman, p. 040 314 3052 tai sp. heidi.hagman@tuusula.fi. 

Jätä hakemuksesi 7.9.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: www.tuusulafi/tyopaikat. 

Jokainen meistä on oman elämänsä taiteilija. Tuusulassa voi rakentaa omanlaisensa elonkaaren: pienen kunnan edut, suuren kaupungin kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Irtioton maailmaan ääriin voi silti helposti tehdä, onhan alueellamme Suomen kansainvälisin lentokenttä.

Lisätietoja Tuusulasta: www.tuusula.fi. 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi