Sporttikone

Pienkoneiden myyjä – Sporttikone (Lahti)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 23.05.2023, 15:55
  • Suljettu 07.06.2023, 23:59

Pienkoneiden myyjä – Sporttikone (Lahti)

Pienkoneiden myyjä – Sporttikone (Lahti)

Kiinnostaako pienkoneiden huippumerkkien myynti mahtaville asiakkaillemme?

Myyjänä työnkuvaasi kuuluu mm. moottorisahojen, ruohonleikkureiden, robottileikkureiden, raivaussahojen, mopojen, mönkijöiden, moottorikelkkojen, vesijettien, perämoottoreiden ja skoottereiden kokonaisvaltainen myyntityö ja hyvästä asiakaskokemuksesta huolehtiminen.

Edustamamme brändit ovat alan parhaita, mm. Polaris, Stihl, Husqvarna, Stiga, Kawasaki, Tohatsu ja John Deere. Merkkejä, jotka ovat useimmiten laatutietoisten asiakkaiden tuntemia.

Työ on monipuolista ja pääset käyttämään ammattitaitoasi asiakkaiden kanssa päivittäin. Hakemamme myyjä on aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta, koneet ja niiden pärinä saa sydämen lepattamaan, ja mikä tärkeintä, asiakkaiden palveleminen ja myyntityö on helppoa ja luontevaa. Positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot piristävät oman päiväsi lisäksi myös ympärilläsi olevia ihmisiä.

Aiempi kokemus koneiden myynnistä on eduksi, mutta ei toki välttämätöntä, sillä perehdytämme uuden myyjämme Sporttikoneen tapoihin ja brändien pariin sujuvasti.

Miten haku etenee?

Haemme myyjää Lahden toimipisteeseemme. Jos kiinnostuit, laita pikaisesti hakemusta tulemaan oheisen hakupainikkeen kautta, mutta viimeistään 7.6.2023, sillä täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ketjujohtaja Mikko Vuorela puh. 050 560 3916 (arkipäivisin klo 8–12 välillä) tai sähköpostitse mikko.vuorela@sporttikone.fi

Rastor-instituutin rekrytointipalveluiden rekrytointikonsultit Maiju Salonen ja Kristina Hupli auttavat meitä hakuprosessissa.

Lahden toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Saksalankatu 28, 15100 Lahti.

Sporttikone

Osaamisalue: ,

Sporttikone

Sporttikone on Varsinais-Suomalainen perheyritys ja monipuolinen täyden palvelun pienkone- ja vapaa-ajanketju. Toimipisteemme sijaitsevat Somerolla, Salossa, Kaarinassa, Loimaalla, Lohjalla, Lahdessa ja Tuusulassa. Päätuotemerkkejämme ovat Polaris, John Deere, Husqvarna, Stihl, Stiga, Tohatsu ja Kawasaki. Meillä on myös lukuisia muita tuotemerkkejä edustuksessa ja uusista neuvotellaan parhaillaan. Kaikki merkit, jotka myymme, myös huollamme.