Sporttikone

Pienkoneiden myyjä

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 12.05.2023, 14:06
  • Suljettu 31.05.2023, 23:59

Pienkoneiden myyjä

Pienkoneiden myyjä

Lohjalle

Kiinnostaako pienkoneiden huippumerkkien myynti mahtaville asiakkaillemme?

Myyjänä työnkuvaasi kuuluu mm. moottorisahojen, ruohonleikkureiden, robottileikkureiden, raivaussahojen, mopojen, mönkijöiden, moottorikelkkojen, vesijettien, perämoottoreiden ja skoottereiden kokonaisvaltainen myyntityö ja hyvästä asiakaskokemuksesta huolehtiminen.

Edustamamme brändit ovat alan parhaita, mm. Polaris, Stihl, Husqvarna, Stiga, Kawasaki, Tohatsu ja John Deere. Merkkejä, jotka ovat useimmiten laatutietoisten asiakkaiden tuntemia.

Työ on monipuolista ja pääset käyttämään ammattitaitoasi asiakkaiden kanssa päivittäin. Hakemamme myyjä on aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta, koneet ja niiden pärinä saa sydämen lepattamaan, ja mikä tärkeintä, asiakkaiden palveleminen ja myyntityö on helppoa ja luontevaa. Positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot piristävät oman päiväsi lisäksi myös ympärilläsi olevia ihmisiä.

Aiempi kokemus koneiden myynnistä on eduksi, mutta ei toki välttämätöntä, sillä perehdytämme uuden myyjämme Sporttikoneen tapoihin ja brändien pariin sujuvasti.

Miten haku etenee?

Haemme ensisijaisesti tällä hetkellä myyjää Lohjan pisteeseemme, mutta tarvitsemme hyviä myyjiä koko ajan lisää olemassa oleviin myymälöihin ja ketjun laajentuessa uusiin toimipisteisiimme. Jos kiinnostuit, niin laita pikaisesti hakemusta tulemaan, mutta viimeistään 31.5.2023, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ketjujohtaja Mikko Vuorela puh. 050 560 3916 (arkipäivisin klo 8–12 välillä) tai sähköpostitse mikko.vuorela@sporttikone.fi

Rastor-instituutin rekrytointipalveluiden rekrytointikonsultit Maiju Salonen ja Kristina Hupli auttavat meitä hakuprosessissa.

Sporttikone

Osaamisalue: ,

Sporttikone

Sporttikone on Varsinais-Suomalainen perheyritys ja monipuolinen täyden palvelun pienkone- ja vapaa-ajanketju. Toimipisteemme sijaitsevat Somerolla, Salossa, Kaarinassa, Loimaalla, Lohjalla, Lahdessa ja Tuusulassa. Päätuotemerkkejämme ovat Polaris, John Deere, Husqvarna, Stihl, Stiga, Tohatsu ja Kawasaki. Meillä on myös lukuisia muita tuotemerkkejä edustuksessa ja uusista neuvotellaan parhaillaan. Kaikki merkit, jotka myymme, myös huollamme.

Lohjan liikkeessä palvelemme Länsi-Uudenmaan talousalueen asiakkaitamme kuluttajista ammattilaisiin. Yrityksemme on kovassa kasvussa.

Lohjan toimipisteemme sijaitsee osoitteessa: Hakamäenkuja 2, 08200 Lohja.
Someron toimipisteemme sijaitsee osoitteessa: Ruunalantie 5, 31400 Somero.