A picture containing text

Description automatically generated

 

Töitä tarjolla markkinoiden kuumimman akkutyökalubrändin parissa! 

Tule energiseen loppukäyttäjämyyntiin asiakkuuspäälliköksi Milwaukeen JSS-teamiin (Job site solution) Kaakkois-Suomen alueelle. 

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Milwaukee käynnisti Suomessa myynninedistämisen suoraan loppukäyttäjille neljä vuotta sitten ja kasvumme on ollut erittäin voimakasta. Nyt etsimme uuteen tehtävään osaajaa loppukäyttäjämyyntitiimiimme Kaakkois-Suomeen. Tehtäväsi on edistää ja tukea Milwaukee-jälleenmyyjien myyntiä aktiivisella asiakaskontaktoinnilla ja etsimällä uusia ammattipuolen loppukäyttäjiä. Kykenet luomaan tiiviin ja luottamuksellisen suhteen jälleenmyyjiimme tuloksekkaan myynnin takaamiseksi.

Asiakaskäyntisi suuntautuvat mm. rakennusliikkeisiin, konepajoihin, työkaluvuokraamoihin ja muihin sähkötyökaluja ammatikseen käyttäviin organisaatioihin. Ylläpidät tuotetietoutta ja teet esittelyitä työmailla Milwaukeen laajan sähkötyökalu- ja -tarvikevalikoiman tunnetuksi tekemiseksi ja ohjaat asiakkaita jälleenmyyjille. Vastaat työskentelyssäsi JSS Managerille.

Menestyksesi avaintekijöitä ovat kenttämyyntikokemus, määrätietoisuus ja kyky/tapa rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Aiempi myyntikokemus asiakaskohderyhmästä ja sähkötyökalujen tai -tarvikkeiden tuntemus on eduksi. Arvostamme energistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit suomen lisäksi hyvin myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office).

Työ hoidetaan kotikonttorista käsin. Saat käyttöösi täysin varustetun Milwaukee-tuotedemoauton, joka mahdollistaa koko tuotevalikoiman esittelyn. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Kouvolan seudulla. Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkan ja bonusmahdollisuuden lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 28.11.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si

Techtronic Industries (TTI) on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden alansa johtava yritys niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 48 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 9,8 miljardia euroa vuonna 2020. Myyntimme on voimakkaassa kasvussa. Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on yksi osa TTI:n organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa Ryobi-, AEG- ja Milwaukee-merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group – Working at TTI – Milwaukee

 

Osaamisalue: , ,