S&S Consulting Oy

Avainasiakaspäällikkö – Job Site Solutions/ Milwaukee

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 21.03.2023, 11:00
  • Suljettu 13.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avainasiakaspäällikkö – Job Site Solutions/ Milwaukee

 

 

Avainasiakaspäällikkö – Job Site Solutions

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®, Ryobi® ja AEG®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme uusia osaajia.

Etsimme Avainasiakaspäällikköä, jolla on aito kiinnostus kehittää Milwaukeen suurloppuasiakkaiden myyntiä Suomessa.

Asiakaskuntasi koostuu mm. suurista rakennusliikkeistä, konepajoista, työkaluvuokraamoista ja muista sähkötyökaluja ammatikseen käyttävistä organisaatioista

Vastuullasi on kehittää Milwaukeen markkina-asemaa kohderyhmässä. Tavoitteemme on rakentaa MILWAUKEE® sähkötyökalu- ja -tarvikevalikoiman alan ammattilaisten ykkösvaihtoehdoksi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjiemme ja Job Site Solutions-myyntikenttämme kanssa etsien yhteistyömahdollisuuksia ja vakuuttaen loppukäyttäjät käyttämään MILWAUKEE®n tuotteita.

Toimit alan asiantuntijana Suomen organisaatiossa ja teet läheistä yhteistyötä Nordic ja EMEA tuoteryhmähallinnan kanssa räätälöiden tuotevalikoimaa Suomen markkinalle sopivaksi.

On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa ja Baltiassa. Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 59 henkilöä eri tehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin. Raportoit Milwaukee JSS (Job site solution) päällikölle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Alueena sinulla on koko Suomi mutta työn tekemisen kannalta asuinpaikkasi tulisi olla pääkaupunkiseudulla.

Työsi on

  • vastata suurasiakashankinnnasta ja löytää kullekin loppukäyttäjäryhmälle heille sopivat ratkaisumallit Milwaukeen valikoimista
  • jalkauttaa ja seurata myyntisuunnitelmia ja budjetteja sekä koota erilaisia myynnin analyysejä raportointia varten
  • osallistua Pohjoismaiden kohderyhmäasiakkaiden valikoiman suunnitteluun

Odotamme sinulta

  • vankkaa kohderyhmä asiakkaiden ja markkinan tuntemusta 
  • hyvää kommunikointitaitoa
  • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • tavoitteellisuutta ja halua nauttia haasteista ja mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa uutta liiketoimintaa
  • matkustusvalmiutta 
  • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
  • keskeisempien järjestelmätyökalujen MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Palkan ja vapaan autoedun lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tukemme liikuntaharrastuksiisi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 12.4.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden johtava toimia alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,2 miljardia USD vuonna 2022 ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®– Ryobi®-, AEG®– ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group – Working at TTI

Osaamisalue: