Stalatube Oy on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja komponenttien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakulmaputkiemme valikoima on maailman laajin. Visiomme on olla maailman johtava vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen erityislujien ruostumattomien teräsputkien ja komponenttien valmistaja. Yrityksemme on toiminut 50 vuoden ajan, ja myyntimme ulottuu kaikkiin maanosiin ja 50 maahan. Investoimme, laajenemme ja jatkamme kansainvälistymistämme edelleen. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa sekä tytäryhtiö Puolassa. www.stalatube.com

Nykyisen vastuuhenkilömme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen

ERP-ASIANTUNTIJAA

Stalatube panostaa kasvaviin liiketoiminta- ja markkina-alueisiin. Tehtävässä tulee aidosti olla mielenkiintoa panostaa It-ympäristön toimivuuden varmistamiseen ja työskentelyyn linjaorganisaation tukena liiketoiminnan kehitysprojekteissa.

Työsi koostuu mielenkiintoisista ERP/liiketoimintasovellusten ylläpito- ja kehitystehtävistä. Toimit linkkinä ulkoisten palvelutoimittajien, liiketoiminnan ja oman tehokkaan It-tiimimme välissä huolehtien It -palveluidemme sujuvuudesta ja keskinäisestä yhteistyöstä. Olemme uusimassa nykyisen ERP-järjestelmämme lähivuosien aikana, ja pääset mukaan tähän valmistelutyöhön ja vaikuttamaan avainasemassa järjestelmän määrittelyihin ja valintaan.

Tehtävä edellyttää vastuullisuutta ja järjestelmällisyyttä asioiden läpiviennissä, sekä palveluhenkisyyttä ja syvällistä paneutumista toiminnanohjausjärjestelmämme (Digia Enterprise) tilaan. Toimintamallimme Stalatubella on hyvin ketterää, asiakaslähtöistä ja ratkaisuhakuista, mikä ohjaa myös järjestelmiemme toiminnallisuutta.

Työssä on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa myös laajempiin vastuisiin, ja siksi odotamme sinulta kykyä toimia projektinvetäjänä. Toivomme sinulta asiakokonaisuuksien hahmottamisen taitoa, ja määrätietoisuutta asiantuntijana vaikuttamisessa. Monipuolinen osaaminen ja aktivisuus asioihin tarttumisessa auttaa sinua menestymään työssäsi.

Arvostamme osaamista erityisesti seuraavilta alueilta:

  • ERP-järjestelmäosaamista käyttöönotto ja/tai ylläpito tehtävistä
  • liiketoiminnan tarpeiden ja vaatimuksien määrittelykokemusta
  • kokemusta projektinhallinnan käytännöistä
  • teollisuuden liiketoiminnan prosessien ymmärrystä
  • Master datan hallinnan kokemusta
  • SQL tietokantaosaamista
  • kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi      

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät alan johtavassa yhtiössä. Meillä on laatubrändi ja -tuotteet. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin henkilöstöeduin (esim. laaja työterveyshuolto), huomioimisin ja henkilöstötapahtumin.

Mikäli tunnet paloa olla toteuttamassa menestystä kanssamme, haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ja lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 29.8.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Juho Vanhanen puh. 040 763 2440.

Osaamisalue: