Nibe

 

NIBE on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa, pääpainopisteenä lämpöpumput ja lämminvesivaraajat. NIBE-konserni työllistää yli 18 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE Haato ja Metro. Suomen tiimissämme työskentelee noin 35 ammattilaista, ja toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

NIBE jatkaa kasvamistaan! Vahvistamme tiimiämme ja etsimme 

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Olet tehokas ja toimeen tarttuva tekijä, osaat ottaa haltuun uuden roolisi markkinointipäällikkömme työparina. Yhdessä huolehditte NIBEn brändinhallinnasta Suomessa, konsernin tuottamien kampanjoiden ja konseptien jalkauttamisesta sekä paikallisten kampanjoiden toteuttamisesta yhdessä myynnin kanssa.

Pääset käärimään hihat toteuttaessasi isompia ja pienempiä markkinoinnin ja viestinnän projekteja. To Do -listallasi tulee löytymään erilaisten markkinointimateriaalien, kuten bannereiden, esitteiden, uutiskirjeiden laatiminen sekä ilmoituspohjien tuottaminen jälleenmyyjiemme omiin mainosmateriaaleihin. Markkinointikampanjoissamme sekä brändi-imagomme vahvistamisessa hyödynnät tottuneesti erilaisia digitaalisia kanavia. Lisäksi pääset näyttämään organisointikykyäsi, sillä osallistumme vuosittain kymmenkuntaan erilaisia messutapahtumia ja tarvitsemme apuasi käytännön järjestelyissä, tiedottamisessa sekä messumateriaalien suunnittelussa ja tuottamisessa.  

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta samankaltaisista B2B tai B2C-markkinointivastuista sekä laaja ymmärrys ja osaaminen yrityksen digimarkkinoinnista ja somekanavien hyödyntämisestä. Suunnittelemme ja toteutamme suurimman osan materiaaleistamme itse, joten odotamme että taitto- ja kuvankäsittelytaitosi (InDesign, Photoshop) ovat ajan tasalla ja Facebookin sekä Instagramin käyttö mieluisaa.

Toivomme myös, että tulet hyvin toimeen suomen lisäksi joko ruotsin tai englannin kielellä. Google Ads- osaamisesta tai videoeditointitaidostasi saat lisäpisteitä.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on systemaattinen työskentelytyyli ja olet huolellinen sekä käytännönläheinen tekijä. Työskentelet hyvin yksin ja yhdessä. Jaat kanssamme samoja arvoja, kuten hyvä kannattavuus ja liiketoimintaetiikka, henkilökohtainen vastuu, sitoutuneet työntekijät sekä osallistuminen ja avoimuus.

Tunnistitko kuvauksesta itseäsi? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta pian.

NIBE tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavalla toimialalla sekä tuotteiden parissa, joiden brändi ja luotettavuus tunnetaan ja ympäristöystävällisyyttä arvostetaan. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi ison kansainvälisen konsernin vakaat tulevaisuuden näkymät.

Jokaiselle NIBEläiselle on myös hyvät puitteet jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.11.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500773 755.

Osaamisalue: