S&S Consulting Oy

Myynnin tekninen tuki/ SV Vacuumservice Oy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 20.03.2023, 10:00
  • Suljettu 11.04.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myynnin tekninen tuki/ SV Vacuumservice Oy

SV Vacuumservice Oy on erikoistunut korkean tyhjiön teknologiaan ja laitteisiin. Edustamme Suomessa tyhjiöalan parhaita yrityksiä kaikkialta maailmalta. Tarjoamme myös konsultointia, palvelua sekä myymme varaosia tyhjiöpumppuihin. Tavoitteemme on tarjota kaikki tarvittavat komponentit asiakkaidemme tyhjiösovelluksiin.

Asiakaskuntamme koostuu pienistä yrityksistä, merkittävistä kotimaisista OEM-valmistajista ja suurista instituutioista sekä kaikesta siltä väliltä. Olemme korkean tyhjiön parissa pisimpään toiminut yritys Suomessa ja meille on muodostunut pian 40 vuoden aikana toimiva ja vakaa yhteistyö päämiestemme suuntaan. SV Vacuumservice Oy on perustettu vuonna 1984 ja yritystä johtaa nyt perheyhtiön toinen sukupolvi. Liiketoimintamme kasvaa asiakkaidemme mukana ja olemme myös saaneet uusia päämiehiä. Yhtiön liikevaihto on 13 m€. Meillä työskentelee seitsemän henkilöä.

Työyhteisömme on mainio. Meillä on hyvä henki ja työskentelemme toisiamme kunnioittaen. Huumorikin on meillä sallittu. Hyvällä fiiliksellä ja ahkeruudella tulevat myös hyvät tulokset ja kasvu.

Lisätietoja yhtiöstä www.vacuumservice.fi                  

Kasvumme tarkoittaa, että myyjät ovat yhä enemmän asiakastyössä kentällä. Sinua tarvitsemme yrittäjähenkisenä tyyppinä tukemaan myyjiä tehtävissään sekä auttamaan toimistolla varastologistiikassa ja viestinnässä asiakkaiden kanssa.

MYYNNIN TEKNINEN TUKI

Meillä on töissä mukavia ja asiakassuuntautuneita ihmisiä. Sinun toivomme olevan samasta muotista. Sinulla on tekninen koulutus ja työkokemusta teknisten laitteiden ja niiden logistiikan parista. Sopiva koulutus tehtävään on esim. teknikko tai insinööri. Tyhjiölaitteistoja emme oleta sinun tuntevan, mutta halu ja kyky oppia niistä on meille tärkeää. Tiimiimme sopii parhaiten monipuolisessa työssä viihtyvä henkilö, joka joustaa eri tilanteiden mukaan. Me osaamme tuurata toisiamme ja saamme asiat hoitumaan.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden viesteihin ja kyselyihin vastaaminen, akuuttien asioiden hoitaminen tai tietojen hankkiminen myyjän puolesta, avustaminen tavaralogistiikassa (varastomme on toimiston yhteydessä) sekä avustaminen huoltotöissä. Lisää tehtäviä tulee varmasti liiketoiminnan kasvaessa ja työkavereidesi lomien aikana. Kaiken kaikkiaan sinua odottaa monipuolinen rooli meillä.

Sopiva kokemusta tehtävään olet hankkinut maahantuojan, jakeluorganisaation, tekniikan tukkurin tai muun teknistä kauppaa käyvän yrityksen palveluksessa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielitaitoa ja riittävän hyvää englannin kielen osaamista. Tehtävä on vakituinen ja edellyttää työskentelyä pääsääntöisesti viihtyisässä toimistossamme Pitäjänmäellä. Toki osittainen etätyöskentelykin onnistuu.

Jos kiinnostuit, niin laita meille hakemus konsulttimme kautta. Haluamme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Kari Hausen, puh. 050 374 3504. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen linkin kautta viimeistään 10.4.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Osaamisalue: