Trainee – oletko sinä seuraava staramme?

Houkuttaisiko päästä myynnin tai liiketoiminnan kehittämisen tähtikaartiin? Kiinnostaako nopeasykkeinen työ suuressa kansainvälisessä firmassa? Hae mukaan! 

Mikä juttu? 

Graduate -ohjelma tarkoittaa 18–24 kuukauden kiitorataa kohti unelmauraa kansainvälisellä, maailman johtavalla sähkötyökalujen valmistajalla. Sinun ei tarvitse olla työkalunörtti, nimittäin Graduate-ohjelman tavoitteena on kehittää tulevaisuuden liidereitä!

Saat oppia aivan kaiken mahtavista tuotteista ja innovaatioista, ja sukeltaa bisneksemme ytimeen. Tarjoamme paljon mahdollisuuksia edetä omalla tähtipolullasi – riittää, että olet utelias ja haluat hoitaa hommasi timanttisesti.

Ohjelmaan kuuluu MILWAUKEE®-sähkötyökalujen esittelyä ja myyntiä jälleenmyyjillemme ja loppuasiakkaillemme, joihin kuuluu mm. työkaluliikkeitä, teollisuutta ja rakennustyömaita. Tämä on se perusta, jonka kautta pääset syvälle asiakkaidemme arkeen. On itsestäsi kiinni, minne kiitorata sinut vie – voit suuntautua jatkossa myyntiin, liiketoiminnan kehittämiseen, tuotehallintaan tai asiakkuuksien hoitamiseen – joko Suomessa tai maailmalla.

Tsekkaa vielä tämä: https://vimeo.com/805507483/5515c994a5

Mistä tiedät olevasi tähtiainesta?

Olet juuri oikeaa ainesta, mikäli: 

  • sinulla on vähintään AMK-tutkinto, ja olet valmistunut viimeisen 2 vuoden aikana
  • suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaamisesi on briljanttia
  • olet valmis pakkaamaan laukkusi, mikäli saat kutsun parin päivän matkalle Iso-Britanniaan, jossa kuulet lisää työstä ja pääset perehtymään yritykseen paremmin

Joko innostuit? Sitten vaan hakemus matkaan!

Jos heräsi kysyttävää, lisätietoja saat S&S Consultingissa Jan Holmströmiltä +358 500 625543, 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2023. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja lisätarvikkeiden johtava toimia alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,2 miljardia USD vuonna 2021 ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®– Ryobi®-, AEG®– ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group – Working at TTI

 

Osaamisalue: