Hedengren Logo

 

Hedengren on turva- ja talotekniikan maahantuoja ja asiantuntija. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kestäviä, turvallisia ja viihtyisiä toimintaympäristöjä tarjoamalla laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja. Sekä edustamamme tuotteet että itse valmistamamme turvatekniikan järjestelmät ovat alan johtavia brändejä. Kaikkea toimintaamme ohjaavat kestävän kehityksen periaatteet. Olemme yli 100-vuotias suomalainen perheyritys. Liikevaihtomme on 60 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 250 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja oma logistiikkakeskuksemme Espoossa. Tutustu tarinaamme osoitteessa www.hedengren.fi.

 

Haemme liiketoimintalähtöistä

Verkkokaupan ja markkinointiautomaation asiantuntijaa

Innostutko digitaalisten palveluiden kehittämisestä? Onko verkkokaupan kanssa työskentely sinulle tuttua? Hallitsetko projektien johtamisen verkostossa, joka koostuu omista ja kumppaneiden asiantuntijoista?

Olemme viime vuosina rakentaneet hedengren.comista ympäristön, joka kattaa verkkosivut ja verkkokaupat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jatkamme palveluiden kehittämistä ja etsimme markkinointitiimiin henkilöä, joka ottaa vastuun näistä kehitysprojekteista. 

Tämä tehtävä on viiden hengen markkinointitiimissämme uusi. Verkkokaupan kehittämisen lisäksi tehtäviin kuuluu markkinointiautomaation käyttöönotto. Markkinointiautomaation kehitys on vielä lähtökuopissa, joten sen osalta pääset vaikuttamaan projektiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa. 

Työsi koostuu kehitysprojektien suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja toteuttamisesta. Tärkeä osa työtä on kehitystehtävien priorisointi, sillä isompien projektien lisäksi tehtävä kattaa pienkehityksen. Työtä tehdään läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen, tuotehallinnan ja kumppaneiden kanssa. 

Verkkokauppa-alustana on Magento, johon on integroitu toiminnanohjausjärjestelmä ja tuotetietojärjestelmä. Molempien järjestelmien pääkäyttäjät osallistuvat omalta osaltaan kehityshankkeisiin. 

Toivomme sinulta kokemusta verkkokaupan kehitystyöstä sekä näkemystä markkinoinnin automaatiosta. Tarvitset lisäksi vahvaa projektiosaamista, rautaista yhteistyökykyä sekä innostunutta asennetta kehittämiseen. 

Edellytämme tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa viestintää suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä tehdään kansainvälistä yhteistyötä Pohjoismaissa, joten muustakin kielitaidosta, kuten ruotsin kielen taidosta on hyötyä. 

Tarjoamme sinulle hienoja oppimismahdollisuuksia projektien eteenpäin viemisen kautta. Pääset luomaan uutta ja työsi jälki näkyy niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin. Raportoit tehtävässäsi markkinointijohtajalle.

Meillä voit tehdä töitä osittain etänä, mutta kahtena päivänä viikossa sinun tulisi olla toimistolla. Tiistai aamuisin olemme kaikki paikalla ja aloitamme päivämme yhteisellä aamiaisella ja kuulumisilla. Hyvinvointisi on meille muutenkin tärkeä, koeajan jälkeen sinulla on mm. käytössäsi Mehiläisen työelämäturva.  

Olet etsimämme henkilö, jos innostut aidosti uusista mahdollisuuksista ja etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. 

 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta. Lähetä hakemustasi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/8.11.2021 mennessä.Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n konsultti Vivi Stening, p. 0500773 755. 

 

 

Osaamisalue: ,