SSAB Europe Oy Raahen tehdas hakee kunnossapitoon kahta

 

LUOTETTAVUUSINSINÖÖRIÄ

Pääasiallinen tehtäväsi on vastuualueesi laitteiden käyttövarmuuden ja elinkaaren hallinnan kehittäminen sekä tuotannon vakauden varmistaminen. Luotettavuusinsinöörinä kehität ja tuet yhdessä sidosryhmien kanssa kunnossapitoa tuotantolinjojen ja –laitteiden käyntivarmuuden ja elinkaaren hallinnan parantamiseksi jatkuvan parantamisen toimintamallien mukaisesti. Hyödynnät työssäsi digitalisaation ja uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia. Tehtävässä seuraat ja kehität kunnossapidon raportoinnin laatua ja datan analysointia hyödyntäen erilaisia käyttövarmuustyökaluja.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä ja tietojärjestelmistä. Vastuuntuntoinen turvallisuusasenne on sinulle ominaista. Kykenet työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä.

Toivomme sinulta hyvää organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on järjestelmällinen ja tavoitteellinen työskentelytapa sekä intoa oppia uutta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän nykyaikaisessa kehittyvässä kunnossapidossa sekä hyvät kehittymismahdollisuudet ja edut isossa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kehittymään kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Development Manager Jarmo Valtokari puh. 050 314 2984 tai Head of Maintenance Pekka Paganus puh. 050 314 3202.

Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen Haku -painikkeen kautta viimeistään 30.12.2018.

Osaamisalue:

SSAB Europe Oy

Vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma

SSAB on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka toimintaa ohjaavat läheiset suhteet asiakkaisiin. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita.

SSAB on maailmanmarkkinoiden johtava tuottaja AHSS-teräksissä (Advanced High-Strength Steels) eli pitkälle kehitetyissä lujissa teräksissä, Q&T-teräksissä (Quenched & Tempered Steels) eli karkaistuissa ja päästetyissä teräksissä, nauha-, levy- ja putkituotteissa sekä rakentamisen ratkaisuissa. SSAB:n teräksillä ja palveluilla saadaan aikaan lujempia, kevyempiä ja pitkäikäisempiä lopputuotteita.

SSAB:llä on kustannustehokas ja joustava tuotantojärjestelmä. SSAB:n Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa sijaitsevien tuotantolaitosten vuosittainen terästuotantokapasiteetti on noin 8,8 miljoonaa tonnia. Tämän lisäksi yritys pystyy käsittelemään ja viimeistelemään erilaisia terästuotteita Kiinassa, Brasiliassa ja monissa muissa maissa. Suomessa ja Ruotsissa tuotanto on integroitu masuuniprosessiin. Yhdysvalloissa kierrätysmetallipohjaisessa tuotantoprosessissa käytetään valokaariuuneja.