SSAB Europe Oy, Raahen tehdas hakee valssaamolle sähkökunnossapitoon toistaiseksi olevaan työsuhteeseen 

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtotehtävät ja työnsuunnittelu. Työssäsi vastaat erityisesti sähköturvallisuudesta, henkilöstön ja prosessien turvallisuudesta, tuotantolinjojen käyntivarmuudesta, ennakkohuoltotöiden ja häiriökorjausten toteutuksesta sekä työnsuunnittelusta ja työohjeistuksen ylläpidosta.

Edellytämme hakijalta AMK-insinöörin tai teknikon koulutusta sähkötekniikan alalta sekä työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta. Sinulla on edellytykset itsenäiseen työskentelyyn sähköalan ammattilaisena. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta turvallisuuden, henkilöstön, toimintojen ja laitteiden kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Tyydyttävä englanninkielen taito on välttämätön edellytys tehtävässä onnistumiseksi.

Toivomme sinulta hyvää teknistä osaamista, organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset tehtäväkokonaisuudet osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa valssaamon sähkökunnossapitoinsinööri Pekka Suhonen p. 050 3157435 pekka.suhonen@ssab.com sekä valssaamon kunnossapitopäällikkö Markku Kotajärvi p. 040 8442968 markku.kotajarvi@ssab.com.

Puhelintiedustelut mielellään torstaisin ja perjantaisin klo 13-15.

Jätä hakemuksesi sähköisesti viimeistään 13.6.2021 oheisen hakupainikkeen kautta.

SSAB Europe Oy

Osaamisalue: