Helsingin kaupunki

Lähihoitaja, vammaistyö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.05.2024, 16:00
  • 02.05.2024, 16:00

Lähihoitaja, vammaistyö

Lähihoitaja, vammaistyö, Helsingin kaupunki, Helsinki

Haemme reipasta ja vammaistyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa tai alan opiskelijaa kesätöihin Steniuksentien ryhmäkotiin. Voit olla vasta valmistunut ammattilainen tai konkari, saat meiltä työhön hyvän perehdytyksen.

Steniuksen ryhmäkoti toimii samassa kiinteistössä Kylätien päiväkodin kanssa. Ryhmäkotimme on suunniteltu uudenlaisella tavalla, mikä käytännössä näkyy ryhmäkodin ja päiväkodin yhteisinä tiloina. Näitä tiloja ovat muun muassa sali, aistihuone ja spa-saunaosasto. Meillä on 20 asuntoa, ja järjestämme toimintaa kahdessa kymmenen asukkaan ryhmässä. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Asukkaat saavat ohjaajiemme tukea ja apua muun muassa ravitsemukseen, hygienianhoitoon, terveydentilaan ja liikkumiseen. Osa asukkaistamme käy päivisin päivätoiminnassa, osa on jo eläkkeellä. Työntekijöiden tehtävänä on varmistaa, että asukkaamme saavat elää omassa kodissaan mahdollisimman itsenäistä ja turvallista, omannaköistä elämää. Työtämme kodeissa ohjaa asukkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen.

Pääset mukaan Steniuksentien ryhmäkodin toiminnan kehittämiseen asukkaidemme parhaaksi, ja odotamme sinulta joustavuutta sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Työtä teemme kolmessa vuorossa ja työvuorosuunnittelussa voimme ottaa toiveet huomioon.

Kesäsijaisten rekrytointipalkkio on 300-1000 € riippuen työsuhteen pituudesta.
Opiskelijoiden palkka määräytyy työtehtävien vaativuuden mukaan.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Jos paikka kuulosti omaltasi, laitathan hakemuksen tulemaan pian, sillä haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja tai vastaava tutkinto. Valmiilta lähihoitajalta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Haussa huomioidaan myös loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lääkeluvan suorittaminen mahdollista koeajan puitteissa yksikössä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä kehitysvammaisten henkilöiden parissa, voimassaolevat lääkeluvat, Apotti osaamisen sekä hygieniapassin.

Palkkaus:Aikapalkka, 2384,06 e/kk + kokemus- ja v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Minna Valkeapää-Ristola
Palveluyksikön päällikkö
p. 09 310 73893
Yhteystiedot:Valkeapää-Ristola , Minna, 0931073893
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: