SSAB Europe Oy, Raahen tehdas hakee

valmistuksen ja toimitusten ohjaus -osastolle 

TUOTANNON OHJAUKSEN PÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtäviisi kuuluu Raahen tehtaan tuotannon ohjauksen johtaminen. Vastuualueesi kattaa teräksen valmistuksen, nauha- ja levyvalssauksen sekä leikattujen ja esikäsiteltyjen tuotteiden tuotannon ohjauksen. Toimit esimiehenä tuotannonsuunnittelijoille osaavassa asiantuntijatiimissä. Teet työtä tiiviissä yhteistyössä valmistusketjun ohjauksen, tuotanto-osastojen, lähetystoimintojen ja jatkojalostusyksiköiden kanssa.

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa tuotantotalous-, kone-, prosessitekniseltä tai muulta tehtävään soveltuvalta alueelta.

Toivomme sinulta dynaamista ja kehittävää otetta sekä päätöksentekokykyä. Toivomme sinulta valmentavaa ja osallistavaa esimiestyöskentelyä, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Muu kielitaito on eduksi.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotannon, teknisen tuen, myynnin tai kehityksen tehtävistä. Aikaisempi kokemus Raahen tehtaan prosesseista katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja haastavan tehtävän, ainutlaatuisen näköalapaikan SSAB Europen kuumavalssattujen tuotteiden valmistus- ja toimitusketjussa, ison organisaation tuen sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuksen ja toimitusten ohjauksen päällikkö Mervi Leinonen, p. 050 315 9117.

Jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen Haku-painikkeen kautta viimeistään 20.1.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Osaamisalue: