Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme lähes 6 000 työntekijää. Julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com. 

 

 

SSM Itä-Suomi Oy jakaa Päijät-Hämeen alueella kaupunkilehtiä, mainoksia, esitteitä ja muita painotuotteita yli 70 000 kotitalouteen. Olemme osa valtakunnallista Suomen Suoramainonta -ketjua ja Keskisuomalainen -konsernia. Jakelutyöntekijämme ovat ketjumme tärkein lenkki. Haemme nyt joukkoomme osa-aikaisia

LEHTIEN JA MAINOSTEN JAKAJIA KIIREAPUUN

Oletko vastuuntuntoinen, reipas, itsenäisestä ja liikkuvasta työstä nauttiva autoileva päijäthämäläinen? Tule lajittelemaan ja jakamaan lehtiä sekä mainoksia 2-4 päivänä viikossa.

Jakelu- ja lajittelutyö on simppeliä, joustavaa ja fyysistä osa-aikatyötä. Saat meiltä opastuksen työhön, tarvittavat jakovälineet, kuten laukun tai kärryn, sekä toimivat lajittelutilat varastollamme. Sinun tehtäväksesi jää lajitella mainostuotteet sisäkkäin ja jakaa ne sovituille jakopiireille Lahden alueella sekä mahdollisesti Hollolassa, Nastolassa, Orimattilassa ja Vääksyssä.

Paikallistuntemuksesta on hyötyä ja oma ajoneuvo on välttämätön. Mikäli asut alueella, jolla useampi jakopiiri on vapaana, voit tehdä töitä jalkaisinkin tai omalla pyörällä. Kysy tarkempia tietoja avoimista piireistä.

Teet töitä tuntipalkalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella jakajatarpeeseen. Työtä tehdään päivisin joustavasti klo 8-21 välillä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, ja palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Osaamisalue: