SSM Itä-Suomi Oy

Jakelutyöntekijä / Päijät-Häme

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 08.09.2022, 9:00
  • Suljettu 25.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Jakelutyöntekijä / Päijät-Häme

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää.  Meillä on 100 mediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com

SSM Itä-Suomi Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. SSM Itä-Suomi Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista. 

 

Etsimme nyt LEHTIEN JA MAINOSTEN JAKAJIA KIIREAPUUN

Oletko vastuuntuntoinen, reipas, itsenäisestä ja liikkuvasta työstä nauttiva autoileva päijäthämäläinen? Tule lajittelemaan ja jakamaan lehtiä sekä mainoksia 2-4 päivänä viikossa.

Jakelu- ja lajittelutyö on simppeliä, joustavaa ja fyysistä osa-aikatyötä. Saat meiltä opastuksen työhön, tarvittavat jakovälineet, kuten laukun tai kärryn, sekä toimivat lajittelutilat varastollamme. Sinun tehtäväksesi jää lajitella mainostuotteet sisäkkäin ja jakaa ne sovituille jakopiireille Lahden alueella sekä mahdollisesti Hollolassa, Orimattilassa, Vääksyssä ja Kausalassa.

Paikallistuntemuksesta on hyötyä ja oma ajoneuvo on välttämätön. Mikäli asut alueella, jolla useampi jakopiiri on vapaana, voit tehdä töitä jalkaisinkin tai omalla pyörällä. Tarkempia tietoja avoimista piireistä antaa Sanna Pesonen sähköpostitse sanna.pesonen@ssm.fi

Teet töitä tuntipalkalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella jakajatarpeeseen. Työtä tehdään päivisin joustavasti klo 8-21 välillä.

Lähetä työhakemus osoitteessa: www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus

Osaamisalue: