SSM Itä-Suomi Oy

Mainosten lajittelija Lahteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 01.08.2023, 10:30
  • Suljettu 14.08.2023, 10:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mainosten lajittelija Lahteen

Mediakonserni Keskisuomalainen Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100:aa mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Keskisuomalainen Oyj on listattu Helsingin pörssiin. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Tutustu lisää osoitteessa: www.keskisuomalainen.com

SSM Itä-Suomi Oy:n Lahden yksikkö jakaa Päijät-Hämeen alueella kaupunkilehtiä, mainoksia, esitteitä ja muita painotuotteita lähes 56 000 kotitalouteen. Olemme osa valtakunnallista Suomen Suoramainonta -ketjua ja Mediakonserni Keskisuomalaista.

 

Haemme nyt innokasta MAINOSTEN LAJITTELIJAA!

Pystytkö itsenäiseen työskentelyyn? Oletko reipas sekä työssäsi tunnollinen? Jos vastasit kyllä ja olet työstä kiinnostunut, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Lajittelu tapahtuu varastollamme Lakkilantiellä. Töitä on joustavasti tiistaisin ja keskiviikkoisin. Omalla reippaalla asenteella pystyt vaikuttamaan töiden määrään. Innokkaimmille lajittelijoille on tarjolla lisävuoroja arkisin maanantaisin ja torstaisin sekä tarvittaessa joskus myös viikonloppuisin.

Palkkio maksetaan lajiteltujen kappaleiden mukaan, omalla vauhdilla ja reippaudella pystyt helposti vaikuttamaan ansioiden suuruuteen. Keskimäärin ansiot kuukaudessa ovat 150-250e luokkaa. Useampana päivänä tai suurempia määriä lajittelemalla tienaat vieläkin enemmän!

Haethan heti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: tuomas.ounila@ssm.fi

Osaamisalue: