SSM Itä-Suomi Oy

Mainostenjakaja / Päijät-Häme

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 18.07.2023, 9:00
  • Suljettu 01.09.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mainostenjakaja / Päijät-Häme

Mediakonserni Keskisuomalainen − Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100:aa mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Keskisuomalainen Oyj on listattu Helsingin pörssiin. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Tutustu lisää osoitteessa: www.keskisuomalainen.com

SSM Itä-Suomi Oy:n Lahden yksikkö jakaa Päijät-Hämeen alueella kaupunkilehtiä, mainoksia, esitteitä ja muita painotuotteita lähes  57 000 kotitalouteen. Olemme osa valtakunnallista Suomen Suoramainonta -ketjua ja Mediakonserni Keskisuomalaista. Jakelutyöntekijämme ovat ketjumme tärkein lenkki. 

 

 

Haemme nyt eri puolille Lahden talousaluetta osa-aikaisia LEHTIEN JA MAINOSTEN JAKAJIA 

Haluatko joustavan osa-aikatyön, jossa pääset samalla liikkumaan ja ulkoilemaan? Haluatko kartuttaa työkokemusta ja vaikuttaa itse työsi määrään?  Oletko reipas ja vastuuntuntoinen? Haluaisitko lisäansioita? Tule mukaan jakamaan mainoksia ja kaupunkilehtiä keskiviikkoisin! Jakelutyö on simppeliä, liikunnallista ja joustavaa osa-aikatyötä. Työ sopii loistavasti esimerkiksi koululaisille (alk. 2008 synt.), opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille työnhakijoille tai toisen työn oheen tehtäväksi.

Saat meiltä opastuksen työhön, tarvittavat jakovälineet  sekä jaettavat tuotteet toimitettuna kotiovellesi. Toimistolta käsin sinua tsemppaa ja auttaa mukavat esihenkilöt. Sinun tehtäväksesi jää lajitella mainostuotteet sisäkkäin ja tiputella ne postiluukkuihin omalla alueellasi. Yhden jakopiirin työaika viikossa on keskimäärin 1-2 tuntia.

Tällä hetkellä avoimia jakopiirejä löytyy eri puolilta Lahtea, Hollolaa, Orimattilaa ja Vääksyä. Paikallistuntemuksesta ja omasta ajoneuvosta on hyötyä, mutta kartan ja omien jalkojenkin voimin työ luonnistuu vallan mainiosti.

Palkka määräytyy jaettavien tuotteiden ja kotitalouksien määrän mukaan. Mitä enemmän jaat, sitä enemmän tienaat. Tienestit ovat kuukausitasolla muutamasta kympistä muutamaan sataan euroon. Oman ajoneuvon omaaville työntekijöille tarjolla on myös enemmän töitä vaihtuvilla jakopiireillä hieman paremmin ansioin, kysy lisää! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.jakajaksi.fi

Osaamisalue: