Mediakonserni Keskisuomalainen on suomalainen mediakonserni, joka työllistää yli 5000 työntekijää. Konsernissa on 100 uutismediaa ja sen lisäksi radio-, paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Pääset tutustumaan lisää osoitteessa: https://www.keskisuomalainen.com/ 

SSM Länsi-Suomi Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. SSM Länsi-Suomi Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.


Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan? Tule meille jakajaksi!

Jaamme lehtiä ja mainoksia kerran viikossa, keskiviikkoisin. Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Jaettava alue valitaan kotisi läheisyydestä ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Jos kodin lähellä ei ole jakelupiirejä vapaana, työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana.

Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Vapaita jakelupiirejä on Luvian, Porin, Nakkilan, Huittisten, Ulvilan ja Sastamalan (Vammala) alueilla. Alueen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta jalkaisin ja polkupyörällä jaettavia piirejä on myös vapaana

Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta http://www.jakajaksi.fi/. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.

Lähetä työhakemus osoitteessa: http://www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus.

Osaamisalue: