SSM Länsi-Suomi Oy

Mainostenjakaja / Seinäjoki

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 16.08.2022, 14:00
  • Suljettu 19.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mainostenjakaja / Seinäjoki

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää.  Meillä on 100 mediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com.  

SSM Länsi-Suomi Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. SSM Länsi-Suomi Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

 

 

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan? Tule meille jakajaksi!

Jaamme lehtiä ja mainoksia 1 päivänä viikossa, keskiviikkoisin. Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Jaettava alue valitaan kotisi läheisyydestä ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Jos kodin lähellä ei ole jakelupiirejä vapaana, työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana.
 
Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Vapaita jakelupiirejä on Seinäjoen keskustan, Katajalaakson, Kivistön ja Pohjan alueilla. Alueen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta jalkaisin ja polkupyörällä jaettavia piirejä on myös vapaana.
 
Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.

Lähetä työhakemus osoitteessa: www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus

Osaamisalue: