SSM Savo-Kainuu Oy

Jakeluyhtiön aluevastaava Kuopioon

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 21.07.2022, 15:00
  • Suljettu 21.08.2022, 18:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Jakeluyhtiön aluevastaava Kuopioon

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää. Meillä on 100 mediaa. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com

SSM Savo-Kainuu Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua. Olemme osa Mediatalo Keskisuomalaista. SSM Savo-Kainuu  Oy jakaa kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli 170 000 kotitalouteen . Toimistomme sijaitsevat  Kuopiossa, Varkaudessa, Mikkelissä ja Kajaanissa.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Kuopion toimipisteeseemme ALUEVASTAAVAA.

Aluevastaavana toimit esimiestehtävissä vastaten oman alueesi jakelutoiminnasta.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu jakajien rekrytointia, työhön perehdyttämistä, sekä työvuorosuunnittelua. Rekrytoinnin lisäksi monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu jakeluiden valmistelua, laadunvalvontaa sekä asiakaspalvelua.

Edellytämme IT-taitoja (vahvat peruskäyttötaidot), sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Englannin kielitaidosta on hyötyä tehtävän hoitamisessa. Etsimämme henkilö suoriutuu sujuvasti useiden työtehtävien suorittamisesta samanaikaisesti, ja palvelee asiakkaitamme positiivisella asenteella nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja kiireenkin keskellä.

Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja ahkera, osallistuu rohkeasti toimintojemme kehittämiseen, sekä hyppää tarvittaessa myös pakettiauton rattiin kuljettamaan jakelussa olevia tuotteita jakajillemme (vähintään B-luokan ajokortti vaaditaan). Toimisto- ja kuljetustyön lisäksi työnkuvaasi kuuluvat tarvittaessa myös varastotyöt, kuten tavaran vastaanotto, mainospainotuotteiden niputus, sekä mainosten ja lehtien jakelu.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja arvokasta työkokemusta erillisjakelun alalta, vastuullisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävänkuvan, sekä täysiaikaisen työsuhteen. 

Työajat ovat arkipäivisin, pääasiassa niin kutsuttuun toimistotyöaikaan (viikkotyöaika 37,5 tuntia). Palkkaus tehtävässä on Medialiiton ja Teollisuusliiton, sekä viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry:n välisen työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 124). Palkan lisäksi käytettävissäsi ovat lounas- ja liikunta-/kulttuuriedut, sekä työterveyshuollon sairaanhoitopalvelut.

Jos olet etsimämme moniosaaja, joka nauttii toiminnantäyteisistä työpäivistä, lähetäthän hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.keskisuomalainen.com/rekry. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Osaamisalue: